Adevărul despre relația dintre Elena Marin și Ștefan Ciuculescu de la Survivor. Cu cine dormea Elena

 Mirea Roxana
.

Andreea Lodbă a fost eliminată de la Survivor România, după ce a avut cele mai puține voturi din partea publicului. Actrița s-a întors în România și a făcut mai multe dezvăluiri despre colegii ei. Aceasta a vorbit despre speculațiile potrivir cărora între Elena Marin și Ștefan Ciuculescu ar fi ceva mai mult decât o relație de prietenie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Lodbă s-a întors recent pe meleaguri românești după ce a fost eliminată de la Survivor România. Aceasta a avut cele mai puține voturi din partea publicului de acasă, motiv pentru care a fost nevoită să părăsească competiția difuzată de Kanal D. Aceasta a fost invitată, alături de iubitul ei, în cadrul emisiunii Ștafeta mixtă și a făcut mai multe dezvăluiri despre colegii ei din echipa Faimoșilor.

a1-2a1-2

În ultima prioadă, au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora între Ștefan Ciuculescu și Elena Marin ar fi ceva mai mult decât la simplă prietenie. Cei doi se retragă și poartă conversații fără să îi audă ceilalăți concurenți și au fost surprinse de către camerele de supraveghere anumite apropieri între ei. Andrea Lodbă a dezlegat misterul și a spus care este relația dintre cei doi Faimoși.

Citește și: Cine este Elena Marin de la Survivor. E dansatoarea Andreei Bălan și a jucat în telenovele

Citește și: Apropieri suspecte între Elena Marin și Ștefan Ciuculescu, la Survivor.Cum au fost surprinși

Citește și: Andreea Lodbă, eliminată de la Survivor:„Nu am reușit să demonstrez la fel de mult ca ei'

Citește și: Cucu, adevărul despre relația cu Zanni la Survivor:„A fost singurul care…'

Citește și: Sorin Pușcașu de la Survivor îi declară război lui Alin Sălăjean:„O fetiță care n-a avut curaj să se lupte cu mine față în față'

Andreea Lodbă, despre relația dintre Elena și Ștefan de la Survivor

Andreea Lodbă de la Survivor a dezvăluit că între Ștefan Ciuculescu și Elena Marin nu este decât o relație de prietenie. În plus, actrița a mai spus că Elena vorbea mereu despre iubitul ei. Pe de altă parte, Faimoasa dormea lângă Culiță Sterp, până ce acesta a fost descalificat din competiție, nu lângă Ștefan Ciuculescu

Între Elena și Ștefan eu am văzut o relație doar prietenească. Eu știu că ea are o relație și mereu vorbea despre iubitul ei.

Elena nici nu dormea lângă el, ea a dormit lângă Culiță, până a plecat el din competiție. Eu personal nu am văzut o apropiere, acum ei știu mai bine', a declarat Andreea Lodbă la „Ștafeta mixtă', de pe Wowbiz.

Andreea Lodbă și-ar fi dorit să mai rămână la Survivor

Andreea Lodbă și-ar fi dorit să mai rămână la Survivor România. În momentul în care a revăzut imaginile de la consiliul de eliminare în care și-a luat la revedere de la colegii ei, actrița parcă a retrăit acele momente și i-au dat lacrimile. Totuși, aceasta nu este supărată pe colegii ei pentru că au votat-o spre eliminare

Retrăiesc momentul. Iar acum când văd imaginile, mă emoționez. Știind că eram nominalizată, cumva mă așteptam să îmi aud numele, dar totodată speram să nu îmi aud numele. După ce am ieșit afară, au început oamenii din producție să mă felicite. Cumva faptul că empatizau cu mine, mă faceau mai tare să plâng. După care am fost dusă la hotel, am stat singură în cameră, nu aveam voie să interacționez cu nimeni. Aveam nevoie să fiu eu împăcată cu mine', a declarata actrița.

Sursa Foto: Instagram, Facebook, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton