Adevărul despre relația dintre Bianca Drăgușanu și milionarul. Gestul care i-a dat de gol: "Lumina din viața mea"

 Cica Cristina
.

Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu au negat că ar avea o relație. Gesturile blondinei, însă, par să indice cu totul altceva, care duc cu gândul că pe cei doi i-ar lega ceva mai mult decât o simplă prietenie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Până la acest moment s-au făcut o serie de speculații cu privire la relația Biancăi Drăgușanu cu milionarul turc. Inclusiv Alex Bodi, fostul soț, ar fi sunat-o pe vedetă din închisoare pentru a-i solicita explicații cu privire la legătura cu Cengiz Şıklaroğlu.

Biaca-Draguanu-milionar-turc-1Biaca-Draguanu-milionar-turc-1

Bianca Drăgușanu și milionarul turc au negat că ar avea o relație, numai că ultimele gesturi ale Biancăi sunt menite parcă să inducă în eroare. Blondina pare mai fericită ca niciodată, fiind mereu cu zâmbetul pe buze. Din story-urile ei nu lipsesc postările cu inimioare sau mesaje menite să stârnească noi controverse.

Bianca Drăgușanu: „Sunt iubită, sunt binecuvântată”

Două mesaje transmise pe story-uri au atras cel mai tare atenția, generând noi întrebări cu privire la statusul relației celor doi. „Sunt iubită, sunt binecuvântată” se arată pe mai multe filmulețe în care Bianca se arată liniștită și fericită.

De asemenea, în dreptul unui clip în care Cengiz apărea la televizor, vedeta a scris „The light of my life' – „Lumina din viața mea', semn că nu este exclus ca relația lor să fi trecut de barierele unei simple prietenii.

Alex Bodi a sunat-o pe Bianca Drăgușanu din închisoare

În același timp, cu toate că are un număr limitat de apeluri și și-ar fi putut contacta iubita pentru a-i mai alina dorul, Alex Bodi a ales să-și sune fosta soție. Afaceristul i-a cerut explicații cu privire la relația cu milionarul turc, însă răspunsurile fostei partenere nu par să-i fi fost pe plac.

„Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu … ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii…’, i-ar fi transmis Alex Bodi, potrivit unor înregistrări obținute de spynews.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Tzancă Uraganu, surprinși într-o postură neașteptată!S-au distrat împreună la o petrecere

Citește și: Cum a reacționat Daria Radionova, după ce a aflat că Alex Bodi o sună din arest pe Bianca Drăgușanu

Citește și: Dialog halucinant între Bianca Drăgușanu și prietenul lui Alex Bodi:'Dacă iese de acolo și mă terorizează, îl bag la pușcărie'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean au plecat împreună în vacanță! Cum se distrează fostele soții ale lui Alex Bodi:”Ia uitați ce facem noi aici”

Alex Bodi: „Dacă mă iubeai, tu trebuia să demonstrezi acum!’

Alex Bodi a subliniat că dacă l-ar fi iubit cu adevărat, Bianca ar fi trebuit să lupte pentru dragostea lor, mai ales în condițiile actuale.

„Şi încă un lucru ţin să ţi-l spun: tu, dacă erai femeia şmecheră care mă iubea, tu trebuia să demonstrezi acum! Ţi-am zis de mult că o să se întâmple asta? Mi-ai zis: „O să fiu singura femeie pe care te poţi baza!’. Nu o să fii. Uite, s-a întâmplat… Şi dacă eram în situaţia în care eram, ascultă-mă, şi dacă eram în situaţia în care eram, tu trebuia să te lupţi ca să îmi demonstrezi mie… dacă tot crezi în iubiri şi telenovele..’, i-ar mai fi spus Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu: „Noi doi suntem doar prieteni”

La rândul ei, Bianca Drăgușanu l-ar fi lămurit pe afacerist că ea și milionarul turc nu sunt împreună. A subliniat că cel mai bine ar fi să se bazeze pe iubita lui, Daria Radionova în aceste momente și că nu ar trebui să-l intereseze pe el ce face ea în aceste momente.

‘Nu m-am combinat cu el și o să lămuresc lucrul ăsta. Noi doi suntem doar prieteni, dar eu ție nu trebuie să îți dau nicio explicație. Te rog să îți vezi de relația ta. Nu mă lua cu Prințesă, că nu mai vreau să îți răspund la nimic. Vezi-ți de iubita ta, de femeia ta. Nu te privește pe tine ce fac eu. Te rog frumos să te bazezi pe Daria, Alex., i-a transmis Bianca Drăgușanu fostului ei soț.

Bianca Drăgușanu era căsătorită când a contactat-o Cengiz Şıklaroğlu

Într-un interviu pentru Antena Stars, în cadrul căruia milionarul și-a prezentat și casa pentru prima dată, Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu au vorbit cu sinceritate despre relația lor actuală. Fosta soție a lui Alex Bodi a mărturisit că prima oară milionarul turc a abordat-o pe când ea încă forma un cuplu cu acte cu afaceristul.

‘Ne-am cunoscut pe Instagram. Cred că acum un an mi-a scris, dar eu eram căsătorită. Da, eram căsătorită. Şi mi-a verificat profilul şi a văzut că sunt căsătorită, deci nu am răspuns…, s spus Bianca Drăgușanu despre începutul prieteniei cu milionarul turc!.

Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu susțin că nu formează un cuplu

Dat fiind că s-a speculat multă vreme că Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu formează un cuplu, cei doi au făcut lumină în toată povestea. Milionarul turc a ieșit din închisoare în urmă cu patru luni și, deocamdată, după spusele sale, are probleme mai arzătoare de rezolvat înaintea celor sentimentale. Cu toate acestea, Cengiz a admis că nici nu exclude această variantă, cu atât mai mult cu cât Bianca Drăgușanu este o femeie care nu lasă niciun bărbat indiferent.

‘Nu! Nu. Bianca este foarte diferită. Viaţa mea este atât de diferită… Poate că ea ar vrea, poate că eu aş vrea să fie ceva între noi, dar viaţa mea… Începe o perioadă grea pentru mine pentru că abia am ieşit din închisoare, acum 4 luni şi să am o relaţie este foarte greu pentru mine. , a spus milionarul turc pentru Antena Stars.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton