Adevărata Angelina Jolie de România. Sora cea mică a Lidiei Buble este izbitor de frumoasă!

 Oana Popoiag
.
Sora cea mică a Lidiei Buble, LorenaSora cea mică a Lidiei Buble, Lorena

Lidia Buble  provine dintr-o familie nu doar numeroasă, dar și cu un bagaj genetic incredibil. Artista are 11 frați și surori arătoși, dar cea care atrage atenția ochiului în mod special este mezina, poate și datorită asemănării cu Angelina Jolie. Uite cât de frumoasă este Lorena la 15 ani.

Lidia Buble este fără îndoială artista cu cea mai spectaculoasă familie. Fiică de pastor, originară din Deva, Lidia are șase frați și patru surori, care nu doar că sunt modești și muncitori, dar arată incredibil de bine.

'Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori', povestea la un moment dat artista pentru Click!

Sora cea mică a Lidiei Buble seamănă cu Angelina Jolie

Lidia se mândrește cu surorile sale și postează frecvent fotografii cu acestea pe Instagram. Ultima fotografie, cu mezina familiei, Lorena, a făcut, însă, senzație în mediul online. Adolescenta de 15 ani este de o frumusețe izbitoare, trăsăturile sale, cu ochi verzi și buze pline, amintind de Angelina Jolie. 'Victoria’s Secret direct', a comentat unul din urmăritorii Lidiei, în vreme ce un altul a remarcat 'cât de frumoasă e, o adevărată păpușă!'.

Desigur că au fost și comentarii acide sau invidioase, dar nu e loc de invidie în familia Buble, surorile fiind foarte unite, așa cum povestea tot Lidia într-un interviu: 'Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama'.

Foto: Instagram

Citește și:

Nadia Comăneci confirmă relaţia cu Ştefan Bănică. Au format un cuplu 1987, înainte de fuga campioanei în America

5 obiceiuri proaste de care l-a scăpat Meghan Markle pe Prințul Harry

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton