Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au sărbătorit separat aniversarea căsniciei. Ce spune despre al doilea copil: "Ne rugăm pentru..."

 Cica Cristina
.

Adelina Pestrițu a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu trei ani. Vedeta și soțul ei, Virgil Șteblea au împlinit în urmă cu doar câteva zile doi ani de căsnicie și susțin că își mai doresc copii, o surioară sau un frățior pentru micuța Zenny.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu își dorește să devină mamă pentru a doua oară. A făcut anunțul chiar la scurt timp după ce a sărbătorit, la distanță unul față de celălalt, doi ani de căsnicie cu Virgil Șteblea.

Adelina-Pestritu-1Adelina-Pestritu-1

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au împlinit 2 ani de căsnicie

S-au întrecut în declarații pe rețelele de socializare, transmițându-și cât de mult se iubesc, fără ca numărul kilometrilor dintre ei să reprezinte un impediment. Cu ajutorul tehnologiei, au sărbătorit pe FaceTime.

Adelina a precizat că Virgil a fost plecat din țară, în timp ce ea a fost la țară cu cea mică.

Am sărbătorit deja, dar separat. Soțul a fost plecat din țară, eu am fost cu fetița și cu părinții la țară. Am sărbătorit pe FaceTime, astăzi s-a întors. Nici nu am apucat să ne vedem, el a intrat în casă, eu am ieșit. Nu ne ghidăm după tot felul de reguli, ne bucurăm de moment și sperăm să trăim cât mai mult împreună. Și să avem mulți copii', a declarat Adelina Pestrițu la Vorbește Lumea.

Citește și: De ce nu mai pune Adelina Pestrițu poze cu fetița ei:'Împreună cu Virgil am decis…'

Citește și: Cum i-a catalogat Adelina Pestrițu pe foștii iubiți Liviu Vârciu și Speak.Neașteptat ce a spus despre Ștefania!

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei se căsătoresc din nou!Când are loc cununia civilă

Citește și: Cum se înțelege Narcisa Birjaru cu soțul, după 10 ani de căsnicie:„Am întâmpinat destule greutăți'/ EXCLUSIV

Adelina Pestrițu își mai dorește un copil

Vedeta a menționat că ea și soțul ei au în plan încă un copil, o surioară sau un frățior pentru Zenny. Micuța urmează să împlinească în august trei ani și Adelina a precizat că anul acesta nu plănuiesc să organizeze o petrecere foarte mare, dar apoi urmează să plece la Disneyland.

„Noi avem în plan să facem al doilea copil, dar să vedem când se va întâmpla, nu programăm noi. Noi putem doar să ne rugăm pentru asta. Pe 3 august împlinește 3 ani, sunt șocată de cât de repede trece timpul. Nu o să facem o mega-petrecere ca anul trecut, o să sărbătorim în familie. Nimic foarte mare, dar imediat după plecăm în America la Disneyland, acesta este un cadou pentru cea mică, dar și pentru noi', a mai spus Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu: „Relația noastră nu e perfectă'

De asemenea, a subliniat că ei sunt într-o continuă sărbătoare și spus sincer că nu au o relație perfectă și se întâmplă să se mai contrazică, ceea ce este perfect normal în orice relație.

Suntem într-o continuă sărbătoare, nu avem nevoie de un motiv anume, bifăm 2 ani de căsnicie și 4 ani de relație. Am impresia că sunt cu soțul meu de o viață, s-au întâmplat multe. A venit Zeni, am făcut nunta, am făcut botez, ne-am mutat de 2 ori. Ne bucurăm de fiecare clipă împreună. Relația noastră nu e perfectă. Nu există relație perfectă. Ne certăm, avem tot felul de subiecte pe care ne contrazicem, uneori mă enervează că își lasă hainele împrăștiate, eu îl enervez că nu închid geamurile seara și intră ţânţarii. Avem tot felul de contradicții, e normal. Cred că ar fi și plictisitor să fie totul perfect, a declarat Adelina Pestrițu, la PRO TV.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton