Adelina Pestrițu și-a luat o pisică, după ce a pierdut-o pe cățelușa Nobby. Fotografiile au stârnit controverse

 Cica Cristina
.

Adelina Pestrițu a decis să-și ia un nou animal de companie, după ce a pierdut-o pe cățelușa ei Nobby, în vârstă de 11 ani. Vedeta și-a luat acum o pisică, rasa Sphynx, care a primit numele RA.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu are un nou animal de companie. După pierderea cățelușei Nobby, care s-a luptat cu mai multe boli, vedeta a decis să-și ia un alt animăluț care să-i țină companie. A optat pentru o pisică Sphynx, un pui în vârstă de patru luni.

Adelina-Pestritu-animal-de-companie-1Adelina-Pestritu-animal-de-companie-1

Adelina Pestrițu a primit o pisică de la soțul ei

Adelina a postat mai multe fotografii cu pisica RA, pe care a primit-o în dar de la soțul ei, Virgil Șteblea. Vedeta nu a ratat ocazia de a aminti de cățelușa ei Nobby, despre care susține că e de neînlocuit și încă se simte pretutindeni.

Dragii mei prieteni, astăzi vreau să vă fac cunoștință cu noul nostru prieten. El este RA, un Sphynx de numai 4 luni, pe care l-am primit în dar de la Virgil. RA a venit în viața mea după o pierdere care mi-a lăsat un gol imens în suflet. Pe Nobby nu are cum să o înlocuiască nimeni și nimic, o simt pretutindeni! Dar mergem înainte cu speranța că dorul de ea să ne fie alinat în timp, se spune că el le vindecă pe toate', a transmis Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu: „RA se simte deja foarte bine în familia noastră'

Pisicuța s-ar fi adaptat deja în noul cămin, iar membrii familiei au fost deja cuceriți de-a dreptul.

„RA se simte deja foarte bine în familia noastră, iar de noi nu mai zic, suntem topiți. Sphynx-ul este o specie rară și sensibilă, dar deosebită și cu multe calități. Sper să-l primiți cu căldură aici, în familia noastră online, și asta nu doar pentru că fizic, din lipsa blănitei, are nevoie de ea, ci mai ales pentru că este un suflet care se hrănește și crește frumos doar cu iubire. Bine ai venit lângă noi, RA!', le-a mai spus Adelina fanilor.

Citește și: Adelina Pestrițu a pornit seria „Moda bunelor maniere'.Ce sfaturi le oferă tinerilor

Citește și: Iulia Albu, o nouă replică pentru Adelina Pestrițu:”Este o rușine să fii frustrat și ipocrit”

Citește și: Ioana Ginghină se mărită! A fost cerută în căsătorie de noul iubit:„La mine e totul sau nimic'/ EXCLUSIV

Citește și: Maria Constantin și-a pus silicoane.Cum arată acum, după operație

Reacțiile fanilor după ce Adelina Pestrițu și-a luat pisică

Precum, era de așteptat, majoritatea fanilor au reacționat pozitiv și i-au urat bun-venit în comunitatea online. „Mititelul! Avem un motan cu așa mult par încât îmi vine sa donam. Super drăgălaș. Să vă bucurați de el', 1Bine ai venit, RA! Ești adorabil!', „Să te bucuri de el', „O alegere minunată. Sunt animale nu neapărat exuberante, dar de o inteligență și devotament de neclintit. Inteligente, elegante, tot timpul lângă omul lor, un companion fidel. Calme, tolerante cu copiii. Non alergene, ceea ce e un plus câteodată. Și cu un nume predestinat să aducă puțin soare într-o inimă în doliu. Felicitări soțului pentru cadou, mi se pare perfect. Viața frumoasă alături de noul vostru membru al familiei. Cât despre comentariile așa, mai rauțe, nu am ce sa spun decât că probabil nu iubesc pisicile, sau la iubesc doar așa, cu numele. Un admirator al felinelor nu are cum sa nu fie cucerit de farmecul nobil al unui sfinx. Ra, bine ai venit. Să ai grijă de oamenii tăi', „Este extraordinară rasă, foarte deștepți, sensibili și frumoși foc! Felicitări!', au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Desigur, comentarii precum „cel mai urât animal' sau „e urâțel rău, dar na, e suflet și el' sau „Doamne este înfricoșător, iubesc pisicile, dar aceasta pare înfricoșătoare' ori „mie mi-ar fi frică de el, mai ales noaptea' nu au lipsit din lista de comentarii.

Cățelușa Adelinei Pestrițu a murit luna trecută

Reamintim că Nobby, cățelușa Adelinei Pestrițu, a murit pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

„Nobby a avut cancer metastazic, tumori, AVC. Unde mai pui și cei 11 ani care la animăluțe înseamnă 77. Nu sunt pregătită să mă despart atât de brusc de Bebe Nobby, dar așa a decis altcineva pentru noi. Îți mulțumesc pentru că ai fost cu mine în ultimii 11 ani și că mi-ai dăruit atât de multă iubire.

Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot, pentru că știu că te vei întoarce la mine, într-un fel, în curând. Te iubim, Nobby', a transmis ea la acel moment.

De ce nu mai postează Adelina Pestrițu poze cu fiica ei, Zeny

O altă curiozitate a fanilor, tot la această postarea, a fost de ce Adelina nu mai postează imagini cu fetița ei Zenny. Cine a vrut să se asigure că micuța este bine.

„A trecut o grămadă de timp de când nu o mai vedem pe Zeny, este ok? Pupici mulți', a întrebat cineva.

Răspunsul Adelinei nu a întârziat să apară și a explicat că a luat decizia de a nu mai posta imagini cu fiica ei. „Normal că este (n.r. – ok)! Am decis să nu o mai postăm. Atât', a spus vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton