Adelina Pestrițu se mută în casă nouă: "În două ore și jumătate am găsit ce ne doream, o locuință pentru o familie mai mare decât formula actuală"

 Cica Cristina
.

Adelina Pestrițu continuă seria schimbărilor din viața ei. După ce și-a schimbat look-ul, bruneta își schimbă și locuința. Vedeta se va muta în casă nouă și a dezvăluit toate detaliile despre mutat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu le-a împărtășit fanilor pe blog că se va muta foarte curând în casă nouă, dat fiind că deja vechea locuință nu le va mai aparține în curând. S-au mobilizat și au căutat o casă pentru o familie mai mare, semn că Adelina Petrițu este hotărâtă să devină din nou mamă.

„Este o schimbare care personal mi-a dat restartul de care aveam nevoie. Plănuiam de multă vreme să facem acest pas, însă nu am reușit să ne organizăm până acum. Atât de nepregătiți am fost încât nici vechea locuința n-am reușit să o punem pe site-urile de specialitate spre vânzare, dar norocul ne-a bătut la ușă. În persoană. Și a fost și al naibii de decis. Astfel, am fost obligați' practic s-o luăm din loc, cum se spune, și să ne căutăm o nouă locuință. De data aceasta o casă pe pământ așa cum visam. O casă pentru o familie mai mare decât formulă actuală, poate…”, a scris Adelina.

Citește și: Adelina Pestrițu va deveni din nou mămică? Vedeta a făcut anunțul în direct:”Da, aș putea fi însărcinată”

Din fericire, căutările nu au durat mult. Dimpotrivă, Virgil Șteblea și Adelina și-au găsit casa visurilor în numai două ore și jumătate. Desigur, vor mai face câteva schimbări și modificări, însă Adelina se arată extrem de entuziasmată de „noul proiect”.

„Și nu degeaba cred eu în energia oamenilor și a locurilor. În două ore și jumătate am găsit casă pe care ne-o doream. Care le are pe toate. Din perspectiva noastră, evident. Și cum femeile întotdeauna au o altă viziune despre cum le-ar plăcea lor să trăiască și să arate căminul familiei, chiar dacă era full options' evident că nici eu n-am făcut excepție de la regulă și am intervenit cu mici modificări'. Atât de mici încât am decalat mutatul nostru cu aproape 2 luni. Abia aștept să vă arăt prima imagine din nouă locuința și să va fac un house tour așa cum mi-ați cerut”, a mai transmis vedeta.

Citește și: Alina Ceușan a dezvăluit sexul bebelușului:„Mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la Raul'

Adelina Pestrițu ar putea fi din nou însărcinată

Adelina Pestrițu nu a exclus nicioadată posibilitatea de a deveni mămică pentru a doua oară. Se pare că izolarea a fost benefică în acest sens, dat fiind că este posibil ca bruneta să fie însărcinată pentru a doua oară.

Vedeta a făcut anunțul chiar în direct: Ne-am dorit să fim patru, după izolare. Încă nu am făcut testul, dar da, aș putea fi însărcinată. Dorința asta de a ne mări familia ne-a determinat să muncim mult la ea. Soacra mereu ne zice să facem un frățior sau o surioară, pentru că Zenaida trebuie să aibă cu cine să se joace, trebuie să aibă pe cineva’, a spus Adelina Pestrițu la Digi24.

Citește și: Schimbări majore în viața Lidiei Buble, după despărțirea de Răvan Simion.Artista s-a mutat în casă nouă

Adelina-Pestritu-2-2Adelina-Pestritu-2-2

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton