Adelina Pestrițu, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă: ”Mă trezesc la ora 6”

 Stamen Diana
.

A rămas mai puțin de o săptămână până la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea, iar viitoarea mireasă este în febra pregătirilor. Vedeta este foarte agitată și se trezește la ora 6 dimineața pentru a se ocupa de organizarea evenimentului.

Stresul este foarte mare, iar asta ne-a dezvăluit și Adelina Pestrițu. În doar câteva zile, vedeta va îmbrăca rochia de mireasă și își va uni destinul cu Virgil Șteblea și în fața lui Dumnezeu. Din cauza stresului, Adelina Pestrițu a slăbit enorm, iar programul ei de somn a fost dat peste cap.

'Slăbesc din cauza stresului. E un stres acumulat din toată această de organizare a nunții. Până nu o să văd totul perfect și toate la locul lor… nu o să mă liniștesc. Sunt în fibrilații maxime. Mă trezesc la 6 și mă culc la 2. Mă pun la 6 pe mail-uri și telefoane. Trezesc oamenii. Ei mă înțeleg și știu că atunci când sunt agită trebuie să iasă ca mine. Și Virgil este foarte agitat. Ne agităm unul pe celălalt. Ne dorim să se simtă foarte bine invitații. Suntem atenți la fiecare detaliu.', ne-a declarat Adelina Pestrițu.

Sunt pe ultima sută de metri cu ținutele

Costumul de ginere al lui Virgil Șteblea încă nu a ajuns în România, iar rochiile de mireasă ale vedetei sunt pe drum. Adelina Pestrițu ne-a mărturisit că Zenaida a fost prima care a avut ținuta gata. Micuța va purta o rochiță comandată din Statele Unite ale Americii, iar pantofii sunt făcuți în Marea Britanie.

'Ținutele nu sunt gata. Costumul de ginere este in India, acolo unde se aplică manual accesoriile și apoi se trimite în România la atelierul lui Cătălin Botezatu. Rochiile mele sunt pe drum de la Barcelona. Rochia Zenaidei a venit prima, după trei zile. Rochia a fost comandată în America, iar pantofii au fost comandați în Marea Britanie. Ea este prima costumată, la fel și famiile noastre. Numai noi suntem ultimii. Ne ocupăm de noi pe ultima sută de metri.', a spus Adelina.

La cununia civilă Zenaida a lipsit, însă la nuntă va fi și ea prezentă. Adelina Pestrițu nu vrea să-și chinuie fetița și o va ține la petrecere atât timp cât ea va rezista.

'Nu o să stea până la finalul petrecerii, dar până la 1 noaptea, cel târziu, dacă rezistă o vom ține. Nu o să chinuim copilul să înțeleagă astfel de activități care sunt specifice vârstei noastre.', ne-a mai spus vedeta.

FOTO: Facebook

Adelina PestrituAdelina Pestritu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton