Adelina Pestrițu își scoate rochia de mireasă la licitație. Ce va face cu banii

 Stamen Diana
.

Cel mai așteptat eveniment al anului s-a terminat, emoțiile au trecut, iar Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea pot răsufla liniștiți. Nunta a fost fix așa cum și-au dorit cei doi, iar distracția a fost în toi. Adelina Pestrițu a dezvăluit ce va face cu rochiile de mireasă pe care le-a purtat în ziua cea mare.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea sunt acum soț și soție și în fața lui Dumnezeu. Cei doi s-au distrat până dimineața la nuntă, iar evenimentul a fost așa cum ai visat dintotdeauna. Aproximativ 40.000 de euro a scos Adelina Pestrițu din buzunar pentru cele două rochii de mireasă. Vedeta nu va mai îmbrăca aceste rochii niciodată, iar aceasta a decis ca una dintre ele să fie scoasă la licitație, iar banii pe care îi primește să fie donați.

'Pentru rochia-printesa pe care am purtat-o la cununia religioasa la biserica, urmeaza sa organizez o licitatie (inca nu am organizat, dar ma voi ocupa in perioada imediat urmatoare), iar banii pe care ii voi obtine in schimbul ei vor merge direct cu scop de donatie pentru copiii cu nevoi speciale.', a declarat Adelina Pestrițu.

Dacă rochia prințesă o va scoate la licitație, rochia cu o trenă 4 m o va ține amintire și vrea ca Zenaida, fiica ei, să o probeze într-o zi.

'Cea de a doua rochie pe care am purtat o la nunta, va ramane in garderoba proprie ca amintire a acestui moment mare pentru noi ca familie. Zeny va fi bucuroasa de ea peste ceva timp, atunci cand ii voi povesti, ii voi arata poze si cu siguranta va vrea sa o probeze si sa o plimbe prin casa spre amuzamentul tuturor.', a mai spus vedeta.

Și-au dorit o nuntă exotică

Adelina Pestritu si Virgil Steblea au avut parte sambata seara pana-n zori de o nunta exotica, exact ca in visurilor lor. Doi miri fericiti care au zambit si s-au imbratisat non-stop, peste 200 de invitati, un tavan cu 10 candelabre pline de mii de flori si cristale, mese asezonate cu palmieri si orhidee, un tort care a coborat din tavan, momente artistice, o sala regala imbracata in alb, auriu si verde, parfumuri cu miros exotic cadou pentru toti invitatii au facut din nunta Adelinei Pestritu cu Virgil Steblea un eveniment de neuitat pentru toata lumea.

Dupa o slujba religioasa alaturi de familie, nasi, cele 6 cupluri de domnisoare si cavaleri de onoare si cei dragi, Adelina Pestritu a iesit din biserica radiind de frumusete intr-o rochie de printesa: Am fost coplesita de emotii, am avut parte de o slujba superba in care m-am bucurat de sfaturile preotilor care au oficiat cununia si m-am incarcat de toata energia pozitiva a celor dragi pe care i-am avut alaturi', a declarat mireasa care a slabit mai bine de 6 kg in lunile de pregatire a evenimentului.

Seara de petrecere a inceput cu Adelina si Virgil desprinsi parca din povesti, ea imbracata in cea de-a doua rochie de mireasa cu o trena de 4 m, care cantareste 10 kg, la care s-a lucrat manual timp de o luna pentru aplicarea miilor de cristale naturale, iar el intr-un costum pe care s-au aplicat manual, tocmai in India, peste 30 de modele de accesorii diferite si care a ajuns la mire cu doar 4 ore inainte de inceperea petrecerii.

Valsul care a deschis petrecerea a fost pe o piesa a celebrului Michael Bolton, care le-a si facut personal o urare video surpriza difuzata la nunta si care a emotionat pe toata lumea, pentru ca mirii au ales sa-l danseze alaturi de fetita lor, Zenaida Maria, in varsta de un an.

Momentele artistice ale serii sustinute de Cvartetul Anima, Mahala Rai Banda, Maria Dragomiroiu, Formatia Pindu, Elena Gheorghe au fost prezentate in versuri si glume de catre inconfundabilii Flick si Popescu.

Sala amenajata cu palmieri si orhidee a avut si iz exotic datorita lumanarilor si cadourilor parfumate pe care mirii le-au daruit invitatilor.

FOTO: PR

Adelina Pestrițu și Virgil ȘtebleaAdelina Pestrițu și Virgil Șteblea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton