Adelina Pestrițu este nominalizată la premiile internaționale E! People Choice Awards 2019 din America

 Stamen Diana
.

Adelina Pestritu, antreprenor in online, cu o comunitate totala de aproape 3 milioane pe social media este nominalizata la categoria Best Romanian Influencer la premiile internationale E! People Choice Awards 2019.

Adelina Pestritu poate fi votata aici: https://pca.eonline.com/

Cu o acoperire internationala impresionanta, pe mai multe platforme, E! a nominalizat-o pe Adelina Pestritu pentru Best Romanian Influencer 2019' in primul an in care aceasta categorie a fost introdusa in cadrul celebrelor premii. 3 semifinalisti din cei 8 romani nominalizati vor putea ajunge la gala din America pentru a reprezenta online-ul romanesc. 

Fanii divertismentului din intreaga lume au de votat pentru 43 de categorii reprezentand filme, TV, muzica si pop-culture. Printre cei nominalizati anul acesta la gala din 10 noiembrie, din America, se numara Taylor Swift, Ariana Grande, Billie Eilish, Miley Cyrus, Camila Cabello, Pink, Cardi B, Ed Sheeran, Drake, Shawn Mendes, Travis Scott, Khalid, Lil Nas X sau productii precum ‘The Lion King,’ ‘Spider-Man: Far From Home,’ ‘Stranger Things,’ ‘The Walking Dead,’ ‘Riverdale’. 

Social Media mi-a schimbat viata, de fapt, daca stau sa ma gandesc este o mare parte din viata mea. Am creat canalele mele de socializare acum aproape 10 ani, pe cand foarte putini din tara noastra stiau cat de puternice sunt ca impact si mai ales cata munca si dedicare implica ele. Eu am invatat pe parcurs experimentand, postand mereu, exprimandu-mi opiniile si preferintele, jucandu-ma, permitand ca ochiul online-ului sa patrunda in cele mai importante aspecte ale vietii mele. Este greu sa creezi o comunitate online si este o permanenta preocupare sa o mentii cu postari interesante si autentice. Este un job full time pentru mine, ora de ora din viata mea sunt pregatita cu comunic cu lumea pe canalele mele, mi se pare esential sa o fac si de cele mai multe ori aici traiesc, alaturi de cei care-mi sunt alaturi pe Instagram, Facebook sau pe site-urile mele. Ei ma vad asa cum sunt eu, machiata, nemachiata, in rochii de gala sau in haine de casa, in zile bune sau in zile rele, in situatii fericite sau in perioade dramatice. Mi se intampla des sa realizez ca alaturi de mine, la masa, acasa, la evenimente, prezentari, shooting-uri sau proiecte sunt eu impreuna cu milioanele de oameni din online prin toate live-urile pe care le fac, pentru ca le permit tuturor accesul la viata si universul meu cu bucurie si recunostinta.', povesteste Adelina Pestritu aventura zilnica pe canalele ei de socializare. 

Gala E! People Choice Awards se desfasoara anual din anul 1975, iar anul acesta, in 2019, va avea loc pe 10 noiembrie, la Los Angeles. 

Cei care apreciaza activitatea din online a Adelinei Pestritu o pot vota la celebrele premii internationale aici: https://pca.eonline.com/

Adelina Pestrițu și Virgil ȘtebleaAdelina Pestrițu și Virgil Șteblea

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton