Adelina Pestrițu, declarații de pe patul de spital, după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19. De la cine a luat virusul: ”Am purtat mască, m-am dezinfectat și devenisem obsedată de spălatul pe mâini”

 Stamen Diana
.

Adelina Pestrițu a ajuns azi noapte la spital, după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19. După ce îmbolnăvirea ei a stârnit multe controverse, vedeta a ținut să se afle de la ea cum s-a întâmplat totul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vedeta este internată la Spitalul Militar și a făcut primele declarații de pe patul de spital. Adelina Pestrițu și-a dat seama că ceva nu este în regulă, după ce a observat că rămâne fără gust și miros, dar și că are o stare de oboseală acută.

Bruneta a ținut să le mulțumească celor care se gândesc la ea și îi transmit gânduri bune.

'Dragii mei, știu că nu v-am obișnuit cu astfel de postări. Așa e în viață… trecem prin toate, le ducem pe toate, ne mobilizăm și avem grijă să rămânem sănătoși indiferent de încercările vieții. Vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru toate mesajele pe care mi le-ați transmis. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune pe care le aveți față de situația în care mă aflu fără voia mea. Cine și-ar da voia să fie testat pozitiv de COVID? Știu că sunt foarte multe subiecte pe care ar trebui să le dezbatem, să vă povestesc despre experiența asta neplăcută pe care o traversez acum.', a spus Adelina.

Citește și: Cristina Ich e sceptică în privința Adelinei Pestrițu, după ce a anunțat că suferă de COVID-19: „Niciodată nu mi-am imaginat că ești foarte bine pe zi, mirosind brad… și seara te lovește COVID'

Mulți au pus la îndoială faptul că vedeta este infectată cu noul coronavirus, iar Adelina Pestrițu a decis să povestească cum a început totul.

'Să vă explic puțin cum am ajuns să fac un test de coronavirus și acesta să fie unul pozitiv. Ieri am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc, că ar trebui totuși să merg să mă odihnesc. Am pus pe baza faptului că muncesc foarte mult și că m-a făcut și căldura să mă simt așa. Ulterior am simțit că îmi pierd din puteri și am luat decizia să merg să mă odihnesc.

Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros. Nu a fost o senzație pe care am avut-o brusc, totul s-a întâmplat treptat. Înainte să intru în starea de panică am zis să-mi dau singură un test. Mi-am făcut o cafea, am pus o două lingurițe de miere și mi-am dat seama că îmi dispare gustul treptat. Am mirosit cel mai puternic parfum pe care îl aveam și aveam aceeași senzație. În momentul acela trebuia să merg la un shooting să văd cum decurge. Am contramandat totul și am sunat să mă programez la un test. M-am programat la test, iar în drum spre spital am mâncat puțină ciocolată să văd dacă îmi dispare gustul. De la o oră la alta apăreau schimbări. Am făcut testul și am primit rezultatul. Aveam un feeling că sunt confirmată pozitiv. Între timp am aflat că și prietenul cu care m-am văzut zilele trecute este confirmat cu COVID, el este asimptomatic. El și-a făcut testul că trebuia să plece în vacanță și așa a aflat. M-am speriat, pentru că sunt un om ca voi toți și am un copil, părinți, socri… pe care nu vreau să-i văd bolnavi.', a mărturisit Adelina Pestrițu.

Adelina-Pestrițu-covid-6Adelina-Pestrițu-covid-6

Adelina Pestrițu va sta în izolare

Din fericire, vedeta are o formă ușoară de coronavirus, însă pentru o perioadă va sta în izolare, departe de toți membrii familiei. Medicii i-au dat o veste tristă vedetei și au anunțat-o că pentru o perioadă va fi nevoită să stea departe de Zenaida. Adelina Pestrițu suferă cumplit atunci când nu este alături de fiica ei, însă a înțeles că așa este mai bine pentru toată lumea.

'M-am lăsat pe mâna medicilor. M-au internat imediat și am trecut printr-o evaluare. Mi s-a făcut o radiografie pulmonară, EKG, analize. Oamenii de aici sunt foarte amabili. Îi admir foarte mult. Simptomele rămân doar acestea: lipsă gust, miros, stare de oboseală și puțin amețită. În foarte scurt timp o să merg să stau izolată într-un loc sigur în care voi fi monitorizată de DSP. Nu o să merg să stau cu familia. Mă simt bine și vreau să vă spun să aveți grijă.', a mai spus Adelina.

Citește și: Adelina Pestrițu a stârnit revoltă în online, după ce a anunțat că are COVID-19. Fanii au observat imediat neconcordanțele din declarațiile ei

Deși a purtat mască și a respectat toate regulile de prevenire a infectării cu COVID-19, Adelina Pestrițu a fost testată pozitiv, după ce s-a întâlnit cu un prieten care era asimptomatic.

'Puteam să jur că eu nu o să trec niciodată prin asta, mai ales că am purtat mască, m-am dezinfectat, devenisem obsedată de spălat pe mâini, dezinfectam pachetele de la curier. Știu că e o mare controversă vis a vis de acest subiect.', a mai declarat vedeta.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton