Adelina Pestrițu, adevărul despre chinurile prin care a trecut după rinoplastie: "Mi-a fost greu să suport durerea. Aveam impresia că mi se descompune toată fața"

 Cica Cristina
.

Fanii au multe nelămuriri în ceea ce o privește pe Adelina Pestrițu, motiv pentru care vedeta s-a decis acum să satisfacă curiozitățile fanilor ei și a răspuns la o serie de întrebări pe Instagram. Bruneta a povestit de la chinurile prin care a trecut după rinoplastie, precum și dacă intenționează sau nu să se întoarcă în televiziune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fanii au întrebat, iar Adelina a răspuns. Sinceră din fire, Adelina Pestrițu a decis să lămurească fanii cu privire la anumite aspecte din viața sa. Iată ce întrebări a primit pe Instagram și ce răspunsuri a oferit frumoasa brunetă.

Întrebată dacă s-a mutat în casa nouă, Adelina Pestrițu le-a spus fanilor că locuința, care se află situată în zona Pipera, va fi gata în aproximativ o lună, cu toate că s-au dat toate comenzile, mai așteaptă livrările și montajul. Vedeta a ținut să lămurească că nu locuiește cu părinții soțului.

Citește și: Anda Adam pune punct speculațiilor despre divorț. Artista dă cărțile pe față despre căsnicia cu Sorin:'Nu am depus actele la notar' | EXCLUSIV

Vedeta a fost întrebată dacă a avut dintotdeauna corpul „absolut minunat”, iar răspunsul a fost unul surprinzător: „Sincer nu. Și nici acum nu îl consider perfect. Zilnic lucrez la asta și fac ceva în acest sens. Fie că fac sport, mănânc organizat (nu mereu, mai am și scăpări, fac tratamente corporale, beau ceaiuri pentru slăbit și detox, urmez sfaturile specialiștilor în privința greutății ideale staturii și conformației mele. Pentru un corp care să te mulțumească trebuie să faci mereu ceva. În urmă cu 10 ani nici la sală nu îmi plăcea să merg. Mai târziu am înțeles cât e de important să o fac în mod regulat.”

Adelina Pestritu: „Aș vrea să mai slăbesc puțin”

Cu toate că are o siluetă de invidiat, vedeta a spus chiar că ar mai vrea să dea câteva kilograme jos: „Eu aș vrea să mai slăbesc puțin. Niciodată nu mă relaxez în această privință. Mă simt bine slabă. Oamenii sunt diferiți. Pe mine măsura S la haine mă face fericită. Ce să fac, așa sunt eu! E important să te placi. Vei învăța și pe ceilalți să o facă”.

Citește și: Cristi Borcea a la un pas de sinucidere în pușcărie:„Am fost prăbușit, am vrut să iau toate medicamentele!'

Precum era de așteptat s-a atins și subiectul operației suferită la nas de Adelina Pestrițu. Vedeta a ținut să lămurească a avut o singură rinoplastie, în urmă cu zece ani, în 2010. Ea a povestit și chinurile prin care a trecut și cum au fost primele zile după operație: „Îngrozitoare. Am făcut atac de panică, pentru că aveam impresia că nu mă oxigenez suficient. Aveam impresia că mi se descompune toată fața când merg. Eu am trecut printr-o operație de rinoplastie cu metodă clasică, nu cu laser. Este diferit, dar a meritat. Rezultatul este cel dorit. Mie mi-a fost greu să suport durerea sau să depind de pansamente, dar unii oameni nu au nici o treabă”.

Citește și: Mihai Mitoșeru, de urgență la spital!Prezentatorul TV a ajuns direct în operație, după ce a fost la un pas de moarte

Adelina Pestrițu: „Nu regret nimic”

Întrebată tot pe marginea acestui subiect dacă rinoplastia te schimbă cu totul, răspunsul Adelinei a fost tranșant: „Garantat. Evident că este o transformare în majoritatea cazurilor. Am văzut și eșecuri. Trebuie doar să îți alegi doctorul cu multă atenție și să știi ce îți dorești. Dar e esențial să crezi în recomandările lui. Nu este o rușine să accepți că nu ești perfect și există loc de îmbunătățiri. Eu am avut și probleme de sănătate, și de ordin estetic și am decis să o fac. Nu regret nimic. Este cea mai bună alegere pe care am făcut-o. E important să ne simțim bine în pielea noastră”.

Adelina Pestrițu: „Am fost mai mult panicată de situația în sine decât de dureri”

Vedeta a povestit și despre expriența implantului mamar: „Nu au fost dureri foarte mari, pentru că tăietura nu este pe mușchi, ci este una foarte fină, cât un fir de ață, în jurul areolei. Am fost mai mult panicată de situația în sine decât de dureri„.

Citește și: Șerban Copoț, tată pentru a treia oară. Vedeta a dezvăluit și sexul bebelușului:'Iubita mea soție…'

Nu în ultimul rând vedeta a vorbit și despre posibilitatea reluării postului de prezentatoare: „De când am plecat din TV am primit multe oferte să mă reîntorc, dar nu am fost cucerită pe deplin de niciuna. Nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăți de măsură, așa că prefer să nu le fac deloc. Dacă ar veni proiectul pe care mi-l doresc eu în TV, cu siguranță nu aș sta pe gânduri. Îmi doresc să revin, dar nu oricum”.

Adelina-Pestritu-2Adelina-Pestritu-2

Sursa foto: Facebook

Citește și: Ce a făcut Andrei Ștefănescu prima dată când a ajuns acasă, după ce s-a vindecat de COVID-19:„A trebuit să mă reobișnuiesc cu tot ce înseamnă familie…'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton