Adelina Pestrițu a pornit seria "Moda bunelor maniere". Ce sfaturi le oferă tinerilor

 Cica Cristina
.

Adelina Pestrițu lansează atât pe Instagram și Facebook, cât și pe TikTok seria „Moda bunelor maniere” și își propune să le ofere fanilor sfaturi privind cele mai importante reguli de comportament atât în societate, cât și și în mediul virtual.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestritu are cu o comunitate online de peste 3 milioane de persoane, iar primul episod din seria „Moda bunelor maniere', creată și lansată la începutul lunii martie, s-a bucurat de un succes formidabil. A avut aproape 5 milioane de accesări, aproape 400 000 de likes și mii de distribuiri pe contul său oficial de TikTok.

Adelina-Pestritu-1Adelina-Pestritu-1

Adelina Pestrițu lansează seria „Moda bunelor maniere”

Câștigătoarea Best Influencer 2019' la E! People Choice Awards susține că dorește să folosească rețelele de socializare într-un mod constructiv. Astfel, s-a gândit să expună reguli importante de comportament, care nu se demodează niciodată.

 'În fiecare zi mă gândesc cum să folosesc platformele de socializare într-un mod cât mai util, mai constructiv și mai frumos. Pe lângă postări amuzante sau de fashion, îmi propun să transmit și mesaje caritabile sau despre bun simț și comportament în societate. Cred ca putem să ne ajutăm unii pe alții în această lume virtuală, în care nu există granițe nici fizice, nici creative.', își explică Adelina Pestrițu seria de reels pe care a început-o pe canalele sale de Instagram și de Tik-Tok.

Citește și: Cum a reacționat Adelina Pestrițu, după ce Iulia Albu a acuzat-o că își modifică pozele:”Așa face și ea?”

Citește și: Cum i-a catalogat Adelina Pestrițu pe foștii iubiți Liviu Vârciu și Speak.Neașteptat ce a spus despre Ștefania!

Citește și: Ioana Ginghină se mărită! A fost cerută în căsătorie de noul iubit:„La mine e totul sau nimic'/ EXCLUSIV

Citește și: Laurette, o viață amoroasă tumultuoasă.S-a lansat în showbiz în urma unui scandal sexual cu Ogică!

Adelina Pestrițu: „Am primit sute de mii de reacții din întreaga lume'

Primul episod din seria 'Moda bunelor maniere' nu a cucerit comunitatea online din România, ci și la nivel internațional: din Mexic, Argentina, Peru, Ecuador, până în Columbia. Adelina Pestritu susține că și-a propus că lanseze săptămânal câte un episod din acest serial, un video scurt pe canalele sale de Instagram, TikTok și Facebook, cu cele mai importante reguli de comportament în societate, dar și în mediul virtual:

„Am fost plăcut surprinsă că un video atât de cuminte a fost atât de bine primit și de distribuit internațional, am primit sute de mii de reacții din întreaga lume, milioane de vizualizări. Iată că bunele maniere chiar nu se demodează niciodată. Serialul este abia la început şi descopăr şi eu odata cu cei din comunitatea mea anumite reguli despre care nu ştiam. Nu pretind că toata viaţa am ştiut să pun în aplicare bunele maniere.

Unele reguli le-am învăţat în anii petrecuţi lângă părinţi şi le-am aplicat cu buna credinţă, dar odata cu aceasta iniţiativă, am descoperit lucruri pe care le făceam greşit şi am decis să mă perfectionez în paralel cu acest content educativ pe care îl împart cu cei din comunitatea mea.', a precizat Adelina Pestrițu care se preocupă constant în diversificarea tipului de conținut de pe canalele sale de socializare.

Adelina Pestrițu: „Reels-urile cu glume, preferatele mele'

'Reels-urile cu glume sunt preferatele mele, mai ales ca ele generează reacții atât de haioase.

Mie îmi place la nebunie să râd și încerc sa creez cât mai multe contexte în care să ne distrăm în gașca de prieteni virtuali și mă bucur că devenim internaționali în grupul nostru', a mai subliniat Adelina Pestrițu, considerată una dintre cele mai de creative şi succes creatoare de conţinut digital din România.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton