Adelina Pestrițu a fost nașă de botez. Vedeta a avut două ținute spectaculoase

 Stamen Diana
.

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete de la noi, iar de fiecare dată a surprins cu aparițiile sale. În weekend vedeta a fost nașă și a avut două ținute spectaculoase, așa cum ne-a obișnuit.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au botezat în weekend un băiețel, iar nașa s-a pregătit intens pentru eveniment. Vedeta a impresionat pe toată lumea cu cele două ținute care i-au venit perfect. La biserică, Adelina Pestrițu a optat pentru un costum negru cu aplicații din mărgele pe umeri și guler, deși ținuta este una cât se poate de decentă, vedeta a atras toate privirile celor din jur. Pantalonii vedetei au costat aproximativ 1000 lei, iar sacoul aproximativ 1000 de euro.

Pe seara, la restaurant, Adelina Pestrițu a ales o rochie lungă și strălucitoare, cu un decolteu amețitor. Fosta prezentatoare TV a apărut o apariție spectaculoasă, iar rochia de seară i-a pus silueta în evidență. Pentru coafură, Adelina Pestrițu a ales să-și prindă părul și să poarte coada pe care a avut-o și la botezul fetiței sale, Zenaida.

Citește și: Adelina Pestrițu a dezvăluit cum își albește dinții cu doar 1 leu: 'Este un truc…' | EXCLUSIV

FOTO: Facebook

Adelina PestrițuAdelina Pestrițu

Ai un astfel de eveniment? Vezi cum sa te imbraci la un botez!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton