Adela Popescu și Radu Vâlcan, pictorial de familie înainte de a deveni părinți a treia oară: "Știam de la început că nu va fi ușor"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Adela Popescu, Radu Vâlcan și cei doi băieți ai lor sunt protagoniștii revistei VIVA! de aprilie! Se spune că o fotografie poate face cât o mie de cuvinte, iar acest pictorial, cel mai probabil, cântărește cât toate cuvintele din lume. Dragostea nu poate fi explicată, fericirea rar poate fi zugrăvită din vorbe, iar naturalețea este atât de greu de atins. Ei, însă, le au pe toate. La superlativ.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adela, Radu, am înțeles că ședința foto a fost una cu peripeții… Dar mai bine ne povestiți voi cam cât de greu este să ții doi băieți cu multă energie la un astfel de shooting solicitant… Măcar, când au ajuns acasă, au căzut lați de oboseală?

Radu: Știam că nu va fi ușor, dar copiii noștri sunt înțelepți, le place să ne vadă cum ne stresăm, mai ales eu. Ce să zic, da, eu și Adela am căzut lați de oboseală. (zâmbește) E greu la vârsta asta să înțeleagă convențiile sociale gen: acum râzi, acum ia-mă în brațe etc. E greu și pentru noi, care, vorba aia, avem state vechi. (zâmbește) Dar da, e solicitant, însă nu mai mult ca un drum cu avionul, o masă la restaurant sau ca o serbare la grădiniță.

Adela-Popescu-Radu-Valcan-1Adela-Popescu-Radu-Valcan-1

Adela: Pe scurt, toată viața noastră cu ei ne solicită permanent. Am și spus că ședința asta foto este o metaforă a vieții de părinte: nu te mai interesează cum îți stă ție rochia, ci să fie ei bine, veseli, prietenoși. Pesemne că nu ni se pare atât de greu dacă am hotărât să mai facem unul. (zâmbește)

Cum se simte Adela Popescu în al doilea trimestru de sarcină

Adela, ai ajuns deja în al doilea trimestru de sarcină. Cum te simți? Ai avut ceva probleme la început de sarcină? Pe noi ne-a luat prin surprindere faptul că ai decis să te retragi de la „Vorbește lumea așa de repede…

Mă simt și m-am simțit minunat. Nu am avut nicio problemă până acum. Decizia de a mă retrage atât de repede a avut legătură cu tot contextual pandemic, cu dorința de a proteja sarcina și pe cei de lângă mine. În platoul emisiunii vin zilnic foarte mulți oameni, așadar mă expuneam mult. Pe de altă parte, în cinci ani am fost gravidă de trei ori și am alăptat foarte mult. Am nevoie să îmi conserv energia vitală pentru ce urmează. Chiar dacă eu sunt genul care trage mult, consider că e înțelept că mi-am dat timp acum să dorm mai mult și să stau pur și simplu.

Cum a reacționat Rdu Vâlcan că va fi tată a treia oară

Adela, cum au fost momentele când ai bănuit că ești însărcinată și cât de repede ai obținut confirmarea? Lui Radu cum i-ai spus, cum l-ai anunțat? Radu, care a fost reacția ta?

R: Ne-am dorit foarte mult un al treilea copil, era doar o chestiune de timp. Momentele în care observi a doua liniuță de pe testul de sarcină sunt incredibile, emoționante. Cu siguranță, doar părinții înțeleg ce zic.

Dar momentul în care ați aflat că veți avea tot băiat? Erați împreună la medic, atunci?

Am aflat printr-un telefon. A fost ceva între agonie și extaz pentru Radu. Eu eram foarte fericită. Știam de la început că va fi băiat, și gândul ăsta îmi dădea furnicături pe șira spinării de încântare.

Citește și: Ce probleme are Adela Popescu, însărcinată cu al treilea copil:”Perioadă dificilă, analize de sânge, ecografii…”

Citește și: Cum arată Adela Popescu însărcinată în 5 luni, cu burtica la vedere.Nu s-a îngrășat deloc!

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre piedicile în carieră și bullying-ul la care a fost supusă:„M-am lovit de critici când eram foarte slabă' / EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu Andreea Antonescu după ce s-a întors de la Survivor.Și-a revăzut fiica după două luni

Adela Popescu: „Nu mă plâng, asta mi-am dorit'

Adela, la primele două sarcini ai născut natural. Știu că se pot întâmpla multe lucruri, pe parcurs, dar și de data asta dorești să se întâmple la fel?

Clar, îmi doresc să nasc tot natural. Sper să vrea și bebelușul. Sănătatea lui e primordială, așa că nu o să mă încăpățânez inutil.

Se spune că nicio sarcină nu seamănă cu cealaltă. Tu, care ești la a treia, ce ne poți spune? Când ți-a fost cel mai greu, dar cea mai ușoară sarcină?

Eu am avut cele trei sarcini foarte ușoare. Sau poate sunt genul care nu se plânge și îmbrățișează schimbările cu normalitate. Sigur că respir greu, nu pot să mă mai aplec, mi-e somn tot timpul, nu pot să mă mai odihnesc cum trebuie din cauza poziției în pat etc. Pe lângă toate astea sunt ceilalți doi pui, care au nevoie de mine cu normă întreagă. Dar nu mă plâng, asta mi-am dorit.

Adela, anul trecut ai ajuns la spital în urma unui afecțiuni gastrointestinale. Cum te simți acum, din acest punct de vedere, urmezi un tratament, un regim, cum ții boala în frâu?

Nu a fost o boală propriu-zisă, ci o inflamare a unei zone din intestinul subțire. A avut legătură cu consumul foarte ridicat de fructe. Acum am grijă ca, în loc de două kilograme de struguri, să mănânc doar unul. (zâmbește)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE APRILIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton