Adela Popescu a împlinit 34 de ani! Motivul pentru care a izbucnit în lacrimi la TV, de ziua ei de naștere

 Cica Cristina
.

Adela Popescu a împlinit 34 de ani și a avut parte numai de surprize. Vedeta s-a emoționat atât de tare, încât a izbucnit în lacrimi la TV. Iată și motivul!

Încă de dimineața, Adela Popescu a avut parte numai de surprize cu ocazia zilei sale de naștere. Colegii au sărbătorit-o la Pro TV, iar prietenii s-au făcut urările de rigoare.

Mai mult, soțul ei, Radu Vâlcan, i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă. „Iubire, ce să mai zic… În afară de faptul că fară tine n-aș fi eu, te iubesc și te și ador! La mulți ani, dragostea mea!”, a scris el pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii în care el și Adela Popescu se sărută.

Citește și: Cum reușește Adela Popescu să se mențină în formă:”Radu a adus în viața mea și echilibrul din punct de vedere alimentar”

Totuși nu acesta a fost mesajul care a impresionat-o pe vedetă până la lacrimi. Surpriza cea mai mare de care a avut parte de ziua ei a fost intervenția prietenei sale, Adelina Chivu, la Vorbește Lumea.

Adela Popescu, în lacrimi la TV

Adela Popescu și soția fotbalistului se cunosc de foarte mulți ani, iar Adelina a ținut să-i transmită felicitări prieteni sale, fapt ce a emoționat-o fantastic pe prezentatoarea de la Vorbește Lumea.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Adela Popescu și colegul ei, Cove:”Am avut o chimie foarte rapidă”. Ce îi leagă pe cei doi, dincolo de camerele de luat vederi / EXCLUSIV

După ce i-a urat „la mulți ani', Adelina Chivu a rememorat momentele de la începutul prieteniei cu Adela Popescu, iar blondina nu a mai putut să-și stăpânească lacrimile.

„Ne cunoaștem de 13, 14 ani. Am devenit prietene în câteva ore. Adela a fost printre puținele mele prietene care a fost alături de mine la toate evenimentele importante. A fost cu mine inclusiv când m-a cerut Cristi de soție, era în camera de alături. Ea a fost alături de mine și la nașterea fetițelor și la botez', a transmis Adelina Chivu.

Adela-Popescu-1Adela-Popescu-1

Citește și: Cum arată Adela Popescu nemachiată. Radu Vâlcan crede că nu are nevoie de retușuri:”Nu am înțeles niciodată de ce se machiază. Să fie mai frumoasă decât e?”

Adelina Chivu, mulțumiri pentru Adela Popescu

Soția lui Cristi Chivu a ținut să-i mulțumească Adelei că a avut puterea de a rezolva orice criză din relația lor și că, grație ei, relația de prieteni nu s-a destrămat.

„Deși Adela e mai mică decât mine, ea e mai puțin orgolioasă, mai matură, știe cum să împacheteze frumos fiecare situație de criză în așa fel încât să se termine cu mine. O relație de prietenie e ca orice relație, cu bune și cu rele. Ea a fost cea care tot timpul a rezolvat orice perioadă de criză a relației noastre, să zic așa. Îi mulțumesc', i-a mai transmis Adelina Chivu prietenei sale, Adela Popescu.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton