Adela Popescu a ales trei nume pentru băiețelul lor: "Trebuie să fie și soțul de acord"

 Mirea Roxana
.

Adela Popescu și Radu Vâlcan se pregătesc să devină părinții celui de-al treilea copil al lor. Însărcina în luna a cincea, fosta prezentatoare a emisiunii „Vorbește Lumea' se gândește care ar putea fi prenumele perfect pentru micuțul care urmează să vină pe lume. Până acum, oscilează între trei prenume, unul care să rimeze cu numele de familie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu a anunțat, marți, 2 martie, la „Vorbește Lumea' că s-a gândit deja la trei prenume pentru bebelușul care urmează să vină pe lume. Ea și soțul ei, Radu Vâlcan, își doresc ca prenumele pe care îl vor alege să rimeze cu numele de familie. Cei doi oscilează deja între trei prenume, mai exact, opțiunile sunt reprezentate de Achim, Anton și Adrian. După cum se vede, am putea spune că actrița își dorește un prenume care să înceapă tot cu litera „a', ceilalți doi băieței ai cuplului numindu-se Alexandru și Andrei.

dgsrt-1dgsrt-1

Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu, și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu, când mă gândesc, mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate. A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove', a afirmat Adela Popescu, în direc la „Vorbește Lumea'.

Citește și: Ce probleme are Adela Popescu, însărcinată cu al treilea copil:”Perioadă dificilă, analize de sânge, ecografii…”

Citește și: Ce cadou a primit Adela Popescu de la Radu Vâlcan, de Dragobete:'Să uit de supărare'

Citește și: Andi Constantin, primele declarații înainte de Burlacul:„Am decis că voi alege cu creierul'

Citește și: Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei și-a făcut două intervenții estetice:„Când m-am pus pe masa de operație…'

Radu Vâlcan are și el o sugestie de nume

Radu Vâlcan mai are o sugestie de prenume pe lângă cele trei: Tudor.

De asemenea, Adela Popescu a sfătuit-o, la un moment dat, pe Lora să nu apeleze la Cove, în cazul în care caută prenumele perfect dacă va avea o fetiță.

„Sper, Lora, dacă faci o fetiță să nu apelezi la el (n.r. Cove), la ce sugestii face. Acum două zile a venit Radu cu sugestia de Tudor', a spus Adela Popescu.

De asemenea, actrița speră că numele i se va arăta într-un vis.

„Încă aștept să-mi se arate numele într-un vis, știți cum e, sunt femeile alea de le spun soților că li s-a arătat un înger în vis, că așa trebuie. Când îl voi vedea voi ști cum să îl cheme. Ne mai gândim', a mai afirmat fosta prezentoare a emisiunii „Vorbește Lumea'.

„Un Aristotel, un Alex nu vă mai place.  (…). Să ne ancorăm în prezent, un Covidel, un Pandemic. Dacă era fată îi puteți spune Pandemia', i-au sugerat în glumă prezentatorii de la Vorbește lumea'.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton