Adda spune tot adevărul despre relația cu soacra: "Nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene. Avem același temperament"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

După certurile de la Asia Express, Adda a fost mereu întrebată care este, de fapt, relația ei cu soacra! Dat fiind că au același temperament, lucrurile nu sunt deloc simple. Solista rupe tăcerea acum și ne-a spus care este, de fapt, relația sa cu soacra!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Spuneai la un moment dat că soacra ta chiar a râs de certurile pe care le-ați avut la „Asia Express!. Cum este relația cu ea?

La început, nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene, pentru că suntem identice. Aceeaşi zodie. Acelaşi temperament. Copie la indigo. Amândouă cu gura mare. Acum ne înțelegem foarte bine. Suntem sensibile şi ne atinge orice. Da! A râs, pentru că ştie că aşa suntem noi. De multe ori, când ne mai contrăm, ne zice „Asia Express continuă.

Citește și: Cum a debutat Cabral în televiziune, în urmă cu 20 de ani:„Am vrut să mă opresc'. Regula pe care a respectat-o pentru o carieră longevivă/ EXCLUSIV

În viața fiecărui om există și momente triste. Care au fost cele mai grele momente din viața ta și ce te-a ajutat să depășești greutățile?

Au fost foarte multe momente grele, însă, de fiecare dată, Universul a lucrat şi s-a întâmplat ceva neaşteptat, care m-a ajutat să depăşesc situațiile. Muzica m-a ajutat mereu. Iar acum familia e cea mai puternică motivație.

Citește și: Xonia a scăpat de fața umflată și este de nerecunoscut!S-a spus că operațiile estetice au desfigurat-o, dar adevărul este altul!

Adda-si-Catalin-Rizea-1-1Adda-si-Catalin-Rizea-1-1

Te consideri o femeie norocoasă? Spune-ne, pe final, pentru ce ești re- cunoscătoare și ce îți lipsește la acest moment pentru a fi pe deplin fericită?

Sunt o femeie norocoasă pentru că am o familie minunată. Din punct de vedere profesional, muncesc enorm, uneori fără rezultat. Dar aşa e în muzică, sau poate aşa e când faci muzică în România. Artiştii nu sunt apreciați la justa valoare. Nu sunt suficient de respectați. În sensul că e foarte greu să îți păstrezi filmul, identitatea, mesajul. Nu ştiu dacă îmi lipseşte ceva anume. Nu cred. Îmi lipseşte liniştea uneori… și somnul bun, noaptea. Pentru că am multe gânduri, idei, planuri. Mintea mea lucrează neîncetat. Tot timpul vreau mai mult şi mai mult din punct de vedere creativ. Am un creieraş foarte artistic şi cred că asta spune tot!

Citește și: Alin Cocoș, soția și copilul de doi ani sunt infectați cu COVID-19.Mesajul lor pentru cei cu care au intrat în contact

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton