Adda și Cătălin Rizea de la Asia Express sărbătoresc 5 ani de căsătorie. Cum a fost cerută de soție artista: "Am stricat tot"

 Cica Cristina
.

Adda și Cătălin Rizea au împlinit chiar de Florii cinci ani de la căsătorie, iar cu această ocazie artista a povestit pe rețelele de socializare cum a fost cerută de soție.

Adda-si-Catalin-Rizea-2Adda-si-Catalin-Rizea-2

Adda și Cătălin Rizea, cuplul controversat de la Asia Express, pe care îi vedem în diverse ipostaze în cadrul show-ului au o relație cu totul specială. Chiar dacă îi vedem mereu certându-se, uneori chiar adresându-și cuvinte urâte, se pare că cei doi se iubesc cu patos.

În weekend, cei doi au fost în al nouălea cer și nu și-au putut ascunde fericirea. Au postat o imagine cu ei doi, într-o ipostază tandră, și au amintit că împlinesc cinci ani de când s-au căsătorit.

Citește și: Adda și Cătălin Rizea explică ieșirile nervoase și certurile frecvente de la Asia Express: „Așa suntem noi. Ne iubim cu patos”

Mai mult, Adda a ales să le povestească fanilor și cum a decurs cererea în căsătorie, precizând și că a reușit să strice tot momentul, dar în acest fel a avut parte de o cerere inedită.

Adda: „Cerere în căsătorie că asta nu a avut nimeni!”

Adda a povestit că și-a dat seama că urmează să fie cerută, astfel că cel care urm asă-i devină soț nu a mai avut ocazia să-și pună în aplicare planul inițial. Totul a fost pe repede înainte, iar cei doi își amintesc acum, cu lacrimi, dar de râs, în ochi de momentul în care s-a întâmplat totul.

Citește și: Adda și Cătălin Rizea explică ieșirile nervoase și certurile frecvente de la Asia Express:”Așa suntem noi. Ne iubim cu patos”

„Acum 5 ani, exact pe 12 Aprilie, mergeam la țară, la bunicii mei, iar Cătă se purta un pic ciudat, că și cum mi-ar fi ascuns ceva. Jihadda, Nebunadda, cum mă știți, m-am prins imediat că ceva se întâmplă și l-am luat tare spunându-i – Tu mi-ai luat inel!'. El s-a blocat. Am deschis torpedoul mașinii și ce credeți, cutiuța era acolo! De emoție și de bucurie i-am zis că nu îmi pasă cum se întâmplă, dar să oprească mașina unde se poate și să mă ceară, că nu mai pot aștepta!

El a vrut să creeze un moment frumos pe scenă, la un concert. Evident că eu am stricat tot! Așa că, a oprit mașina între două sate, efectiv în câmp, pe marginea unui șanț! Am ieșit amândoi din mașină, el s-a pus în genunchi și, în timp ce rostea întrebarea AIA, AU TRECUT DOUĂ TRACTOARE pe lângă noi! Eu nu am auzit ce spunea, dar răspundeam întruna DA, DA, DA, DA' . Cerere în căsătorie că asta nu a avut nimeni! Și asta, pentru că nimeni nu-i ca noi!!! Și întodeauna când ne amintim cum s-a întâmplat, râdem cu lacrimi! Te iubesc, Cătă!!!”, a scris Adda pe Instagram.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Cine este Cătălin Rizea, soțul cântăreței Adda. Cei doi participă la Asia Express

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton