Acum provocatoare, atunci timidă! Cum arăta Anna Lesko în copilărie

 Oana Popoiag
.
Anna Lesko copilărieAnna Lesko copilărie

La 40 de ani, Anna Lesko este una dintre cele mai sexy cântărețe din showbiz, fotografiile sale senzuale făcând senzație în social media. Recent, artista a postat o imagine aflată la polul opus. Astfel, am avut ocazia să vedem cum arăta Anna Lesko când nu avea mai mult de șapte ani.

Anna Lesko s-a lansat în showbiz în 2002, cu piesa 'Ard în flăcări' și de atunci alimentează imaginația bărbaților cu formele sale apetisante. Acum, la 40 de ani, artista care a copilărit în Chișinău postează fotografii din cele mai provocatoare pe Instagram, punându-și fanii pe jar.

Cum arăta Anna Lesko în copilărie

Recent, însă, a decis să facă o punte peste timp și a publicat o imagine total diferită de cele sexy cu care ne-a obișnuit. Artista a pus pe Instagram o fotografia de pe vremea când nu avea mai mult de șapte ani, alături de mama sa. Frapant este că pe Anna Lesko o recunoști imediat după trăsături, ca dovadă că, în ciuda faptului că se spune că ar fi apelat la mici intervenții estetice, și-a păstrat fizionomia.

Așa cum a declarat la un moment dat, Anna Lesko a avut o copilărie frumoasă, chiar dacă mam sa era exigentă. 'Am fost ținuți din scurt, fiind trei fete la părinți, nu puteam să îi spunem mamei să mergem la o petrecere. Și mama ținută din scurt, ea provine dintr-o familie de 12 copii, majoritatea fete, probabil de-aia s-a comportat așa cu noi, dar a fost bine'. (…) S-a întâmplat de mai multe ori să ies din cuvântul ei. Ea spunea că sunt prostii, eu spun ca îmi consumam energia. Făceam tot felul de lucruri, organizam scenete în fața blocului, organizam manifestări, coafor, astăzi vindem ceva, mâine altceva… Stricam multe rochii de-ale ei. Mama avea multe materiale, aveam cooperativă. Eu nu vedeam așa, eu vedeam niște creații', a mărturisit Anna pentru cancan.ro.

Foto: Instagram

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton