George Burcea s-a schimbat complet după divorț. Ce spune despre relația cu cele două fiice pe care le are cu Andreea Bălan: ”Așa trebuia să se întâmple”

 Stamen Diana
.

Anul 2020 a fost pentru George Burcea un an bun, spune el. Fostul soț al Andreei Bălan a divorțat și și-a făcut o nouă iubită, pe Viviana Sposub. Actorul a vorbit deschis despre schimbările din viața lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După doar câteva luni de la nuntă, Andreea Bălan și George Burcea au divorțat, iar veste a luat prin surprindere pe toată lumea. Fostul concurent de la Ferma a declarat că nu s-a gândit la vremea respectivă că mariajul său se va sfârși atât de repede.

Citește și: Viviana Sposub i-a spus „Te iubesc” lui George Burcea când el a abandonat Ferma. Ce promisiune i-a făcut actorului, imediat după accidentare

'Cred că nimeni nu se gândește la acest lucru când se căsătorește, dar dacă s-a ajuns în acest punct, înseamnă că așa trebuia să se întâmple.', a declarat George Burcea pentru Click!.

Actorul are o relație foarte bună cu fiicele sale, Ella și Clara, iar înainte de a pleca la Ferma i-a spus fetei sale cele mari că va lipsi o perioadă de lângă ele.

'Da, i-am spus Ellei, fetiței celei mari, că voi pleca la filmări și am rugat-o să nu se supere. A înțeles, dar asta nu înseamnă că nu a suferit, pentru că am o relație destul de strânsă cu fetele mele.', a mai spus George.

Citește și: Viviana Sposub, confesiuni neașteptate despre relația cu George Burcea: „Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună” / EXCLUSIV

viviana-georgeviviana-george

George Burcea a cunoscut-o pe Viviana Sposub la Ferma

Emisiunea de la ProTV nu i-a adus doar un venit suplimentar și faimă, ci și o nouă iubită. George Burcea a mărturisit că nu o știa pe Viviana Sposub înainte de Ferma.

'Nu, nu o știam pe Viviana înainte de Ferma, iar când ne-am întâlnit nu-mi imaginam că vom ajunge să avem o relație. Nu pot decât să mă bucur pentru acest lucru și să-i mulțumesc pentru această experiență frumoasă.', a declarat actorul.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște că îi este greu în rolul de mamă singură. Acuzații la adresa lui George Burcea: „O dată pe săptămână cu tati și în rest…”

Cât despre relația pe care o are în prezent cu Andreea Antonescu nu e chiar atât de roz. Cei doi s-au reîntâlnit la Ferma, iar la momentul respectiv au avut mai multe schimburi de replici, artista fiind buna prietenă a fostei sale soții, Andreea Bălan.

'Nu am nici o relație și nici nu-mi doresc acest lucru. Încerc mereu să mă detașez de oamenii răutăcioși și rău intenționați. Dacă va fi să mai lucrăm împreună la ceva proiecte, voi trata totul profesional și nimic mai mult.', a mai declarat George Burcea pentru sursa mai sus menționată.

Citește și: Andreea Antonescu, în război cu George Burcea la Ferma! Declarații tăioase: „Este doar fostul soț al Andreei Bălan”

FOTO: Faceboook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton