A născut soția lui Tom Parker, cântărețul diagnosticat cu o tumoare pe creier, în stadiu terminal. Cuplul mai are o fiică

 Cica Cristina
.

Soția lui Tom Parker, cântărețul diagnosticat cu o tumoră pe creier în stadiu terminal, a născut în mare secret. Kelsey a devenit mamă pentru a doua oară!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Tom Parker a născut în secret. Anunțul a fost făcut de către Max George, fostul lui coleg de trup, la emisiunea lui Lorraine.

Max a spus că cei doi au devenit părinți pentru a doua oară, după ce a fost întrebat ce mai face artistul după ce a primit diagnosticul crunt din partea medicilor. Atunci, el a dezvăluit că soția colegului său a născut încă de săptămâna trecută.

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:„M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…'/ EXCLUSIV

Părinți a doua oară

'Kelsey a născut al doilea copil săptămâna trecută. Tom e un luptător, va fi bine. Dacă te uiți la noi, să știi că te iubim.', i-a transmis fostul coleg.

Citește și: Brigitte Pastramă, o nouă ceartă cu Florin Pastramă. S-a lăsat cu lacrimi:„M-am săturat'

Cuplul nu a făcut nicio declarație pe marginea acestui subiect, însă au fost felicitați de îndată ce fanii au auzit marea veste.

Tom și Kelsey mai au o fiică în vârstă de un an și patru luni. Ei au anunțat la începutul anului că urmează să devină părinți pentru a doua oară.

Tom Parker are o tumoare ce nu poate fi operată

Tom Parker este un cântăreț britanic celebru, devenit cunoscut rapid alături de trupa The Wanted. Artistul le-a mărturisit fanilor că medicii i-au dat un diagnostic extrem de grav. Tom suferă de o tumoare cerebrală care nu poate fi operată, iar medicii i-au spus că se află deja în stadiu terminal.

Citește și: Câștigătorul X Factor, Florin Răduță, s-a îmbolnăvit de COVID-19.Ce simptome are artistul și cum se simte acum

Tom-Parker-1Tom-Parker-1

Momentan, nu se știe cât mai are de trăit cântărețul, însă el și-a anunțat fanii că va încerca orice fel de opțiune cu privire la tratamentele disponibile.

Știți că am lipsit de pe social media de câteva săptămâni, iar acum o să vă spun de ce. Nu există o modalitate ușoară de a o spune, dar am fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală, iar acum sunt sub tratament.

Cu toții suntem absolut distruși, dar vom lupta cu asta până la capăt. Nu vrem tristețe, ci doar dragostea și gânduri bune… Vom încerca toate opțiunile de tratament disponibile’, a scris Parker într-o postare pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton