A murit Tanya Roberts, celebra "Bond Girl". S-a întâmplat la 24 de ore după ce i s-a anunțat decesul

 Cica Cristina
.

A murit actrița Tanya Roberts, cunoscută pentru rolurile din „James Bond” și „Îngerii lui Charlie”. Decesul vedetei fusese anunțat cu o zi în urmă de către agentul ei, când încă se afla în viață. Ulterior, s-a aflat și de la ce a pornit confuzia. Ulterior, s-a confirmat că a încetat din viață la 65 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actrița Tanya Roberts a murit la 65 de ani, la o zi după ce i s-a anunțat decesul de către reprezentatul ei, când încă era în viață, transmite BBC.

Confuzia privind moartea actriței Tanya Roberts a pornit de la partenerul ei de viață. Starea de sănătate a vedetei era extrem de delicată. Astfel, Lance O’Brien a fost chemat la spital. În timpul vizitei, actrița, fiind extrem de slăbită, a închis ochii. Răpus de durere, partenerul ei a crezut că Tanya Roberts a murit, înainte de a asculta verdictul medicilor.

21st Annual Night of 100 Stars Awards Gala Celebrating the 83rd Annual Academy Awards21st Annual Night of 100 Stars Awards Gala Celebrating the 83rd Annual Academy Awards

Lance a fost cel care l-a anunțat pe agentul actriței că Tanya Roberts a murit pentru a face public anunțul.

Totuși, după ce și-a luat „adio” de la actriță, medicii au spus în direct că Tanya Roberts încă trăiește, de fapt.

De ce a ajuns Tanya Roberts la spital

Din păcate, pericolul nu trecuse și se afla în stare gravă. Astăzi a venit și anunțul oficial privind moartea actriței, celebră pentru rolurile din „James Bond” și „Îngerii lui Charlie”.

Tanya Roberts a început să se simtă rău în ajunul Crăciunului, în timp ce își plimba animalele de companie. A ajuns de urgență la spital. Nu se știe cauza morții deocamdată, însă presa internațională relatează că Tanya Roberts ar fi avut probleme la ficat.

Citește și: Cântărețul de muzică populară Nicolae Sabău a murit de COVID-19

Citește și: Jurnalistul Liviu Iancu a murit.Autorul romanului Xanax a făcut infarct

Citește și: Cine este Daniel Pavel, noul prezentator Survivor.A fost ofițer de marină

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, primele declarații după ce s-a zvonit că formează un cuplu:„Am ieșit, este adevărat'

Cine a fost Tanya Roberts, care a murit la 65 de ani

Numele real al actriței era Victoria Leigh Blum. Vedeta s-a născut la New York în anul 1955.

Înainte de a deveni actriță, Tanya Roberts era fotomodel și își făcuse apariția în mai multe reclame de televiziune. A debutat în filmul horror „Forced Entry', în anul 1975, pe când avea 20 de ani.

Tanya Roberts a devenit cunoscută pentru rolul din 1985 în filmul „A View to a Kill'. Apoi, a performat și în al cincilea sezon al serialului „Îngerii lui Charlie' (1976-1981), unde a interpretat rolul Julie Rogers. De asemenea, a jucat în James Bond, dar şi în alte filme precum „The Beastmaster' (1982) sau „Sheena' (1984). Ultimul său rol celebru a fost în serialul „That 70s Show'.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton