A murit Cloris Leachman. Actrița, deținătoare a unui premiu Oscar, avea 5 copii

 Cica Cristina
.

Doliu la Hollywood! Actrița Cloris Leachman a murit la 94 de ani. Vedeta s-a stins din viață din cauze naturale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cloris Leachman a murit, lăsând un gol în sufletele fanilor și apropiaților, suferința fiind și mai mare în rândul celor cinci copii pe care i-a lăsat în urmă.

După dispariția acriței s-au scris mii de mesaje pe rețelele de socializare, în semn de omagiu pentru deținătoarea premiului Oscar.

Cloris LeachmanCloris Leachman

„M-am considerat întotdeauna norocoasă pentru că am avut șansa de a lucra cu ea', a transmis Ellen DeGeneres, pe Twitter.

La rândul lui, actrița Reese Witherspoon a descris-o pe Cloris Leachman drept „o actriță talentată de care îi va fi dor mereu'.

Citește și: Ștefania și Speak, poveste de dragoste ca în filme! Au dezvăluit toate secretele relației lor:„Primul pas l-a făcut Ștefan, el m-a abordat, iar primul sărut a venit din partea amândurora' / EXCLUSIV

Citește și: Amna, adevărul despre eliminarea de la Survivor. Tot ce nu se vede la TV:Nici acum nu sunt foarte bine. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple' / EXCLUSIV

Citește și: Doliu în lumea teatrului românesc!Actrița Oana Ștefănescu a murit

Citește și: Moderatorul TV Larry King a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19

Cine a fost Cloris Leachman, care a murit la 94 de ani

Talentul actriței Clorin Leachman a fost recompensat cu numeroase premii, printre care și un Oscar. Interpretarea de excepție din The Last Picture Show (1971) i-a adus premiul Academiei Americane de film în 1972. De asemenea, rolul din filmul regizat de Peter Bogdanovich i-a adus și premiul BAFTA.

De asemenea, Cloris Leachman a fost nominalizată de nu mai puțin de 22 de ori la Premile Emmy. Dintre acestea, actrița a câștigat opt.

Vedeta a performat și în ultimii ani de viață și chiar a câștigat încă două premii Emmy pentru rolul bunicii Ida din filmul 'Malcolm In The Middle'.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton