6 actori care au fost pe punctul de a muri pe platourile de filmare

 Ioana Motoc
.

Cine crede că actoria e joacă, să se gândească de două ori. Multe dintre starurile de la Hollywood își pun viața în pericol aproape zilnic pentru ca noi să ne putem bucura de o experiență cinematografică plăcută. Iată câteva astfel de exemple!

Jennifer LawrenceJennifer Lawrence

 

Jennifer Lawrence

În timpul filmărilor pentru The Hunger Games', era să se producă o adevărată tragedie. Actrița trebuia să treacă printr-un tunel, moment în care mașina de făcut ceață s-a defectat, iar zona s-a umplut cu fum. Jennifer era cât pe ce să se sufoce.

 

Johnny Depp

Starul a fost aruncat de pe cal și târât cam 22 de metri în timpul unei cascadorii realizate pentru The Lone Ranger'.

 

George Clooney

Pe când filma pentru Syriana', George a suferit o leziune la coloană care a necesitat o intervenție chirurgicală foarte serioasă.

 

Gerard Butler

Actorul era cât pe ce să se înece după ce un val uriaș l-a răsturnat și l-a ținut sub apă mai bine de un minut.

 

Charlize Theron

Frumoasa blondă a ținut să facă unele dintre cascadoriile acrobatice pentru „Aeon Flux', lucru care a făcut-o să se lovească destul de puternic la gât. Filmările au fost întrerupte pentru opt săptămâni, medicii fiind sceptici cu privire la o posibilă recuperare. Din fericire, Charlize a revenit miraculos.

 

Leonardo DiCaprio

Leo și-a intrat foarte bine în rolul pe care l-a avut în „Django Unchained'. În scena în care dă cu pumnul în masă, actorul s-a tăiat cu o sticlă și a necesitat intervenția personalului medical pentru a opri sângerararea. Toate acestea după ce a terminat de filmat scena, însă. Un adevărat profesionist!

 

Sursă foto: hepta.ro.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton