2020 e anul Anul Capricornului, dar și al coronavirusului.... Mesajul lui Neti Sandu: "O să fie un soi de relaxare, dar perioada grea, astrologic vorbind, mi se pare că n-a venit" / INTERVIU

 Oana Popoiag
.

Pandemia de coronavirus ne-a pus viețile pe 'hold', dar planetele nu se opresc în loc. Prin urmare, nici Neti Sandu, care ne-a dezvăluit ce ne pregătesc astrele pentru următoarea perioadă, una total diferită față de așteptările noastre. Cum 2020 este, astrologic vorbind, Anul Capricornului, vedeta ne-a explicat și ce se va întâmpla cu nativii acestei zodii în anul lor, care a început cu stângul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce spun astrele că ne așteaptă în perioada următoare?
În perioada următoare o să fie un soi de relaxare, dar perioada grea, astrologic vorbind, mie mi se pare că n-a venit! E bine să rămânem en garde ca să ne putem apăra pe noi și pe ai nostri! Anul viitor o să intre Jupiter în Vărsător, care e zodia României, și o să fie o resuscitare, poate pentru că o să punem toți umarul!

Totuși, 2020 e anul Capricornului. Nativii acestei zodii, cel puțin cei pe care îi cunosc eu – și cunosc câțiva – sunt foarte amărâți și dezamăgiți văzând ce a adus până acum acest an al lor. Ce mesaj aveți pentru ei, la ce să se aștepte?
E anul Capricornului, așa e! Și nu se aștepta nimeni la așa ceva! Saturn, însă, patronul lor, a stat 2 ani și ceva în zodia lor și le-a tot sugerat să-și reevalueze eforturile și prioritățile. Ei însă n-au așteptat decât să plece odata de acolo și să-i lase în pace. El a plecat și a venit Jupiter, care îi obligă să stea acasa, să se odihnească forțat! Că ei, de bună voie, n-ar fi ales așa ceva. Dar uite cum le-a dat o rupere de ritm și mai mult ca sigur nici acum nu-și vor reevalua resursele! Ar fi cazul să fie mai atenți cu ce se întâmplă în relația de cuplu, unde Uranus acumulează de mult frustrări și, când o să se descarce și o să le puna în pericol relația, or să recunoască, probabil, că ar fi putut să facă și ei ceva și n-au făcut! Or sa fie recompensați, cumva, pentru că anul viitor tot pe lângă ei, în casa banilor, va sta Jupiter, Marele Benefic!

Neti SanduNeti Sandu

Foto: Pro Tv, Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton