3 greșeli pe care să le eviți când îți faci smokey eyes

Este șic, de câțiva ani buni la modă, și evidențiază foarte frumos ochii. Smokey eyes nu este greu de realizat, mai ales dacă eviți aceste greșeli de machiaj.

Ai văzut peste tot smokey eyes în nuanțe de negru sau gri închis. Sparge puțin tiparul nuanțelor obișnuite! Alege un fard burgundy, bleumarin, verde închis, asta dacă îți dorești un smokey eyes dark.

Însă nu e scris nicăieri că nu te poți juca după bunul tău plac cu nuanțele deschise. Un smokey eyes orange va complimenta grozav irisul căprui, așa cum unul lavandă va evidenția ochii verzi.

Dacă îți place să mergi la sigur fă-ți pe timpul zilei un smokey eyes difuz în nuanțe medii de maro, va arăta foarte natural și e potrivit chiar și la birou.

Citește și:

4 trucuri de îngrijire a pielii pentru un decolteu frumos

3 greșeli de aplicare a rujului roșu

Desigur știi că smokey eyes nu e un machiaj structurat, așa că principala condiție este blending-ul, care nu lasă pete și permite întinderea culorii pe pleoapă și ajustarea intensității acesteia.

Dacă folosești degetele, ar fi de preferat un fard cu textură cremoasă, dacă recurgi la pensulă ea trebuie să fie foarte pufoasă, moale, tocmai ca să mixezi culoarea.

Renunță la aplicatoarele existente în palete. Nu te ajută să realizezi smokey eyes, sunt mai degrabă utile pentru retușurile de peste zi, dar la alte tipuri de machiaj.

Ești dependentă de creionul dermatograf când îți faci smokey eyes? Nicio problemă, dar nu folosi unul dur. Dacă e util când înlocuiește tușul, la smokey eyes ai nevoie de o mină moale tocmai pentru a difuza ușor textura.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton