Victoria Beckham prezintă lucrurile must-have pe care orice femeie trebuie să le aibă în dressing

 Florentina Liutic
.

Victoria Beckham s-a trasformat încet-încet într-un adevărat fashion icon, iar alegerile sale pot inspira milioane de femei.

 

victoria2

 

Invitată să răspundă la câteva întrebări pe site-ul wendyrowe.com, designerul a dezvăluit câteva lucruri esenţiale pentru ea, de la accesorii la produse de beauty.

 

Accesorile deosebite, o geantă bună şi o pereche de ochelari de soare, esenţiali când ai 4 copii, sunt piesele must-have în opinia ei. Produsele de beauty preferate sunt: Fresh Glow Foundation by Burberry, crema hidratantă Creme de la Mer, Face Contour Pen by Burberry, creionul de buze by Make up Forever.

 

victoria1

 

Victoriei îi place să facă mişcare, acest lucru ajutând-o să aibă o minte limpede, iar activitatea ei favorită este mersul pe bicicletă.

 

La finaul rubricii Five Minutes with Victoria Beckham, ea a fost invitata să spună ceva ce nu se ştie despre ea. Cu mult umor, Victoria a răspuns că zâmbeşte mult, ştiut fiind faptul că i se reproşează adesea că are o mină mult prea serioasă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton