Vedete surprinse la shopping

 Florentina Liutic
.

Dacă visezi la o ţinută pe care ai văzut-o recent purtată de una dintre vedetele tale preferate, luna octombrie este cel mai bun moment să îţi creezi un outfit de divă, cumpărându-ţi câteva dintre piesele vestimentare în trend în acest sezon.

 

Vedetele au fost deja surprinse la shopping, achiziţionându-şi cele mai stylish piese din colecţiile acestui sezon, aşa că este momentul să porneşti şi tu la shopping.

 

Jessica Alba, Reese Witherpoon, Dakota Fanning sunt cunoscute pentru apariţiile lor perfecte, indiferent că sunt surprinse pe covorul roşu sau la o plimbare pe stradă. Iar pentru acest sezon, şi-au înnoit deja garderobele, după cum se vede în fotografiile din galeria noastră.

 

Şi pentru că ştim că îţi era dor de o sesiune de shopping, nu rata pe 1 octombrie reducerile şi promoţiile oferite cu ocazia National Glamour Day.

 

Cele mai stylish colecții ale sezonului toamnă-iarnă te așteaptă în aproape 300 de magazine din țară unde vei găsi promoții speciale și oferte de până la 30%.

 

Tot ce tebuie să faci este să ai la tine numărul de octombrie al revistei GLAMOUR pentru a beneficia de discounturile și promoțiile speciale. Prezintă revista la casa de marcat și bucură-te de reduceri!

 

Ai oferte speciale şi reduceri de până la 30% la brandurile tale preferate, în toată ţara: Aldo, Benvenuti, C&A, Douglas, ecco, Meli Melo, Motivi, Otter, Pandora, Pimkie, Reserved, Salamander, Springfield, Tezyo, Triumph, WomenSecret.

 

Detalii AICI

 

Dakota FanningDakota Fanning

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton