Vedete la lansarea unui nou brand fashion

 Florentina Liutic
.

Vedetele au ieșit la o sesiune de shopping, cu ocazia inaugurării primului magazin Antonelle Paris din România, aflat în incinta AFI Cotroceni.

Mirela BucoviceanMirela Bucovicean

Denumirea mărcii a fost inspirată din faptul că 3 este numărul de piese vestimentare pe care o femeie trebuie să le poarte pentru a avea aspect elegant. În primul rând o pereche de pantaloni sau o fustă, în al doilea rând un top și nu în ultimul rând o jachetă.

 

În crearea unei noi colecții designer-ii țin în primul rând cont de culoare, aceasta fiind un factor decisiv, la fel de important ca și croiul. Materialele sunt selecționate în funcție de calitate, fiind apoi supuse unor controale stricte în laboratorul propriu. Cele patru linii care pot fi găsite în magazin cuprind îmbrăcăminte pentru orice ocazie (de zi, de seară și casual, outdoor și indoor, atât pentru office cât și pentru weekend) precum și o linie de accesorii.

 

Foto: PR

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton