Trucuri simple pentru o manichiură rezistentă

 Cristescu Catalina
.

Ți-ai făcut manichiura acum două zile iar lacul de unghii deja a sărit? Ce trebuie să faci pentru o manichiură rezistentă.

[gallery ids="2416312,2416313,2416314,2416315,2416316"]

În primul rând trebuie să ai unghiile tăiate și pilite corect. Pe o unghie cu marginile franjurate nu va rezista prea multă vreme niciun lac.

Niciodată nu aplici lacul dacă în prealabil te-ai dat cu cremă de față, de corp sau de mâini. Înainte de a-ți colora unghiile speli bine mâinile și degresezi unghia cu dizolvant.

Citește și:

Hidratare pentru corp și ten – îngrijirea esențială în sezonul rece

Get the look Margot Robbie – machiajul pentru o rochie îndrăzneață

Apoi aplici lacul de bază care poate fi simplu ori sub formă de tratament, în funcție de problemele și nevoile unghiei tale.

Lacul se distribuie la un milimetru distanță de cuticulă sau zonele laterale. Oja care este lipită de cuticulă va sări, ce să mai spunem că arată total inestetic.

În funcție de intensitatea nuanței și efectului final dorit, poți aplica două sau chiar trei straturi de lac de unghii, însă nu uita să aștepți circa 1 minut între fiecare aplicare.

Straturile nu trebuie să fie groase întrucât timpul de uscare crește considerabil, și e foarte probabil ca oja să sară mult mai repede decât de obicei.

Ultimul pas este top coat-ul, simplu, cu glitter etc în funcție de preferințe. Îl întinzi în stat subțire pe toată suprafața unghiei și sigilezi inclusiv vârful unghiei pentru o manichiură care să reziste cel puțin o săptămână!

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton