Trucuri de machiaj pentru brunete

.

Dacă ești brunetă, trebuie să ții cont de anumite elemente care te avantajează. Pune și tu în practică aceste trucuri de machiaj pentru brunete.

Brunetul îți scoate în evidență toate imperfecțiunile de pe față. De aceea este important să camuflezi bine cearcănele, coșurile, iar pentru asta concealer-ul este foarte eficient.

De asemenea, ai grijă la riduri. Un fond de ten cu acoperire mare le scoate în evidență, așa că mai bine folosește un fond de ten fluid cu acoperire medie, dar care să fie identic cu nuanța pielii tale.

Dacă nu ai riduri, desigur nu ai restricție la fondul de ten cu acoperire mare.

Citește și:

Vrei o piele frumoasă? Ce trebuie să știi despre vergeturi

Ce cauzează și cum putem preveni celulita

Brunetul contrastează puternic cu pielea, mai ales dacă ai pielea albă sau medie, încât e important să eviți paloarea.

Dacă folosești o pudră translucidă, ai grijă la cantitatea aplicată, să nu ai un film alb pe față, dar aplică cu maximă încredere blush-ul.

Evită nuanțele pale de roz sau de piersică, și mergi pe tonuri puternice derivate din roșu și maro. Desigur, și contouring-ul ajută, dar fă-l discret.

Rujurile mate îmbracă minunat buzele brunetelor, iar contrastul dintre părul negru și buzele roșii este absolut seducător.

Evită sclipiciul pe buze, gloss-urile, și ia în calcul inclusiv subtonul pielii tale când alegi rujul.

De exemplu, dacă vrei pentru zi un nude, și ai pielea albă cu subton rece, ți se va potrivi foarte bine rujul nude-roze.

Ochii trebuie și ei foarte bine conturați. Tuș, creion dermatograf negru, difuzat sau nu, stilul smokey eyes mai ales este o alegere foarte bună.

La începutul articolului spuneam că cearcănele ies mai rapid în evidență în cazul brunetelor, de aceea evită să te machiezi cu farduri gri, taupe, nuanțe deschise de verde sau albastru, care nu fac altceva decât să potențeze cearcănele.

Alege tonuri de burgundy, bleumarin, kaki și desigur toată paleta de maro-uri. Comparativ cu buzele, fardurile nu au limitări în ceea ce privește texturile.

Poți purta glitter, nuanțe mate sau metalizate, în funcție de momentul zilei și eveniment.

Machiajul iconic al brunetelor, cel mai șic posibil, rămâne tenul perfect uniformizat de fondul de ten, blush-ul ce îmbujorează delicat obrajii, rujul roșu incandescent, linia echilibrată de tuș și genele cu mult volum.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton