Trucul de machiaj care te ajută să obții buze mai pline

 Cristescu Catalina
.

Pentru a avea buze mai mari și cu volum nu e nevoie să mergi la estetician. Respectă recomandările de mai jos și vei avea în mod natural buze mai pline, doar cu câteva trucuri de machiaj.

[gallery ids="2412810,2412809,2412808,2412807,2412804,2412803,2412802,2412801"]

Folosește un creion contur de buze foarte apropiat de nuanța naturală a buzelor tale și desenează conturul puțin peste linia naturală, contribuind astfel (optic) la mărirea ca dimensiune a buzelor.

Când te apropii de colțuri, desenează conturul din ce în ce mai aproape de linia buzelor, astfel încât la final să fie exact peste linia naturală și să se închidă firesc conturarea. Nu vrei conturul să migreze puțin către obraz, este foarte inestetic.

Citește și:

4 motive să folosești cremă de mâini

Vrei să previi îmbătrânirea? Folosește zilnic produse cu SPF

Cu ajutorul unei pensule micuțe și precise mixează ușor conturul în buze, practic trâgând tușe subtile către interiorul buzelor. Astfel nu mai există acea graniță bine determinată între contur și buze, iar aspectul devine busc mult mai natural.

Aplică apoi o nuanță mai închisă de ruj dinspre colțurile exterioare ale buzelor către centru. Tehnica se numește sculptare și adaugă un plus de volum, completat ulterior de nuanța mai deschisă ce îmbracă mijlocul buzelor.

Cu o pudră iluminatoare sau un creion iluminator (ajută ceva mai mult întrucât e mai precis) evidențiază v-ul buzei superioare (Arcul lui Cupidon), și adaugă câteva tușe și în mijlocul buzelor.

Pentru a evita zonele foarte bine diferențiate de culoare, realizează cu ajutorul pensulei câteva mișcări de blending până când rezultatul final are un aspect uniform.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton