Trucul de machiaj care mărește ochii

 Cristescu Catalina
.

Ai ochii mici? Atunci e necesar să apelezi la un truc de machiaj ce adaugă luminozitate privirii și mărește ochii. Nu ai nevoie de prea multă îndemânare și de maxim două produse.

[gallery ids="2422113,2422115,2422116,2422118,2422119"]

Fiecare ne bucurăm de calitățile fizice pe care le-am moștenit de la părinți. Și dacă nu putem deveni mai înalte purtăm tocuri, dacă nu avem o structură atletică mergem la sală și muncim intens pentru a ne păstra în formă.

Cu puțin efort și interes putem corecta anumite aspecte la felul în care arătăm, și este perfect în regulă să ne folosim de tot felul de trucuri.

Citește și:

Ai cearcăne? Nu te mai da cu mascara pe genele inferioare!

Folosește-te de fard ca să aplici linia perfectă de tuș

Iar unul dintre trucurile care complimentează minunat femeile este machiajul! Prin urmare, dacă ai ochii mici este extrem de simplu să deschizi privirea și să obții un efect vizual de ochi mai mari.

Ia un fard mat sau sifedat într-o nuanță de bej deschis, auriu deschis, fildeș, și aplică-l în colțul intern al ochilor mergând până la jumătatea pleoapei superioare.

Apoi cu un fard mai închis marchează pliul pleoapei, omogenizând nuanța către colțul extern al pleoapei.

Util este și un eyeliner auriu care completează întregul look. Sub nicio formă nu aplici creion negru pe linia apei a pleoapei inferioare, acolo dacă vrei folosești un creion alb sau bej deschis, pentru un efect mai puțin artificial.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton