Truc pentru părul gras - 2 ingrediente naturale pe care să le adaugi în șampon

.

Părul gras înseamnă rădăcini uleioase. Sunt inestetice, îți dau o senzație de disconfort, și parcă ai vrea să-ți speli părul zilnic. Care e soluția? Fă-i un upgrade șamponului tău.

Evident folosești un șampon pentru părul gras, poate chiar unul natural. Dar chiar și așa ți se îngrașă părul, rădăcinile, și nu poți deveni dependentă de șamponul uscat, plus că nu este sănătos pentru scalp.

La fel, nu este indicat să-ți speli părul zilnic pentru că distrugi filmul hidrolipidic de protecție a scalpului, ceea ce se traduce printr-o și mai mare secreție de sebum.

Citește și:

Învață să-ți faci singură o cremă de corp naturală, cu aromă de vanilie și lămâie

Dinți mai albi? Prepară-ți singură pasta de dinți din 2 ingrediente naturale

Ce e de făcut? Să-ți îmbunătățești șamponul cu două produse naturale: sare sau bicarbonat de sodiu.

Pune în șampon 2 linguri de sare sau bicarbonat, amestecă bine și apoi spală-ți părul din trei în trei zile. Vei vedea că rădăcinile nu se mai îngrașă la fel de mult ca de obicei.

Chiar dacă îți dorești rezultate rapid, nu face greșeala să pui ambele ingredinte în șampon, pentru că totuși va fi prea mult pentru scalpul și părul tău.

Nu rata aceasta masca pentru par gras! E exact ce trebuie,

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton