Truc de machiaj: De ce nu trebuie să-ți dai cu pudră pe toată fața

.

Ai un ten mixt sau gras care obligatoriu necesită matifiere. Ori ai un ten normal care ziua devine puțin uleios și e nevoie de puțină pudră. Indiferent de situație, uite ce truc de machiaj să aplici când vine vorba de pudră.

[gallery ids="2426760,2426761,2426762,2426763,2426764"]

Dacă vrei un aspect ușor strălucitor al tenului, acea senzație de prospețime, blush-ul cremos este soluția potrivită, dar mai degrabă pentru un ten normal, sau poate cel mult mixt.

De ce? Pentru că atunci când ne dăm cu pudră, tenul este matifiat și capătă un finish de catifea.

Citește și:

3 motive să nu-ți dai cu mascara pe genele inferioare

Chiar dacă îți dorești mai mult volum, nu-ți pieptăna părul așa! Îl distrugi!

Bun, dar ne dăm pe toată fața cu pudră? Specialiștii în machiaj spun că este ok să insistăm asupra zonei T, pentru că altfel tindem să arătăm mai bătrâne.

Fața încărcată de pudră este… plată, uni-dimensională, și nu mai are niciun pic de strălucire naturală. Evident aspectul de mască este următorul minus pe care vrem să-l evităm.

Pentru zona ochilor, dacă nu ai riduri multe, merge perfect o pudră translucidă, dar într-o cantitate infimă, doar cât să fixeze corectorul și fondul de ten. Asta dacă ții neapărat, altfel, desigur, poți renunța la ea.

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton