Truc de coafat pentru bucle rezistente

.

Adori buclele, dar se lasă doar la câteva ore după ce ți-ai stilizat părul? Pune în practică acest truc de coafat și nu vei regreta!

[gallery ids="2434022,2434023,2434024,2434025,2434026"]

Faci totul ca la carte! Folosești un ser pentru protecție termică, spumă, fixativ cu fixare puternică, și cu toate astea buclele tale nu rezistă.

Din păcate și tipul firului de păr poate fi o problemă, întrucât părul moale, subțire nu favorizează astfel de coafuri care se lasă mai repede decât ne-am dori.

Citește și:

Greșeala pe care o faci când te coafezi cu peria și uscătorul de păr

Nuanța perfectă de fard pentru ochii verzi

Desigur poți apela la câteva trucuri binecunoscute de stiliști și care fac diferența. De exemplu, după ce ți-ai făcut bucla cu ondulatorul, placa sau peria și uscătorul de păr dai drumul imediat șuviței?

Asta e o greșeală pe care multe dintre noi o facem. După ce bucla este gata, mai ține-o în perie până șuvița se răcește. Ori dacă ai folosit un instrument de coafat pe bază de căldură, prinde bucla respectivă cu un clips sau o agrafă mare.

Rotești pe degete șuvița, apoi o prinzi cu agrafa cât mai aproape de cap. De ce nu, poți scoate agrafele după ce machiajul e gata, ești îmbrăcată și gata de plecare. Evident fără a uita să pulverizezi o doză rezonabilă de fixativ.

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton