Ungaria se pregateste pentru Marele Premiu la Formula 1

 Revista VIVA
.

Pasionatii de Formula 1 au ocazia sa vada, in weekendul 30 iulie – 1 august, etapa de la Hungaroring, circuitul situat in apropierea capitalei Ungariei, Budapesta, aflata la cea de-a douazecisicincea editie.

Cea de-a douasprezecea cursa de anul se anunta a fi foarte spectaculoasa, atat datorita schimbarilor din regulament pentru sezonul 2010, cat si datorita spectacolului oferit de pilotii aflati in lupta pentru titlu, primele locuri ale clasamentului fiind ocupate in acest moment de Hamilton (157 pct.) si Button (143 pct.), in timp ce Webber si Vettel se afla la egalitate cu 136 pct.

Hungaroring

Pe data de 29 iulie, toti cei care si-au cumparat bilet pentru a vedea celebra cursa de la Hungaroring au ocazia de a face o vizita la standuri, accesul publicului fiind permis in intervalul 16.00 – 19.00. Cei mai norocosi vor primi chiar si autografe de la favoriti, toti pilotii fiind prezenti la pista pentru a se intalni cu fanii intre orele 17.00 si 18.00.

Hungaroring

Vineri si sambata sunt programate sesiunile de antrenamente si calificari, iar duminica, incepand cu 14.00 (ora Ungariei) are loc cursa propru-zisa.

Hungaroring

Pentru mai multe informatii accesati www.hungarytourism.ro.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton