Uleiul de masline extravirgin ’Riserva del Presidente” Pietro Coricelli

 Revista VIVA
.

Uleiul de masline extravirgin Riserva del Presidente' Pietro Coricelli este produs dintr-o selectie speciala 100% italiana.

Uleiul de masline extravirgin Riserva del Presidente' Pietro CoricelliAre un gust special, dulce fructat cu note de iarba proaspat cosita, masline coapte si anghinare, respira prospetime si doar catre final o nota piperata.

Gustul dulce este bine echilibrat, aromat si rafinat , originea lui provenind dintr-o selectie de masline extra, 100% italiene.

Culoarea sa este galben-auriu cu reflexii verzi. Are o aciditate scazuta ce o pastreaza timp indelungat datorita continutului sau bogat in poliphéroli.

Este un produs special realizat pentru ocazia celei de-a 70-a aniversari a Companiei Pietro Coricelli.

Uleiul de masline extra virgin este recomandat si din motive terapeutice. Este bogat in grasimi monosaturate, antioxidanti si vitamina E. Acesta este un „suc' natural care pastreaza intacta aroma, gustul, vitaminele si proprietatile fructelor maslinului.

In Romania Pietro Coricelli este distribuit de General Parma Food.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton