Uleiul de masline extra virgin Pietro Coricelli in cutie metalica

 Revista VIVA
.

Uleiul de masline extra virgin Pietro Coricelli intr-un nou ambalaj – cutie metalica (inoxidabila) ideala pentru pastrarea calitatilor produsului.

Uleiul de masline extra virgin Pietro Coricelli in cutie metalicaGeneral Parma Food va recomanda Uleiul de masline extra virgin Pietro Coricelli obtinut din productii atent selectionate.

Uleiul de masline extra virgin Pietro Coricelli este produs din cele mai bune masline coapte in Bazinul Mediteraneean. Aceste masline sunt selectate de specialistii Pietro Coricelli pentru caracteristicile lor speciale: gust deosebit, parfum delicat, corpolenta, aciditate minima (maximum 0.4%).

Este un ulei de masline robust recomandat a fi folosit a crudo', ideal pentru salate, dar in acelasi timp recomandat pentru carne sau peste si alte retete ce necesita un dressing delicat.

Cutiile din tabla inoxidabila reprezinta cel mai indicat recipient pentru pastrarea uleiului de masline extravirgin o perioada indelungata fara a i se altera calitatile.

De acum ne putem bucura de gustul special' uleiului de masline pastrat in conditii optime pentru a savura parfumul mediteraneean.

Pret recomandat 0.5 l: 17 lei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton