Uleiul de masline Costa d'Oro intr-o forma noua

 Revista VIVA
.

Pentru evidentierea calitatilor uleiului Costa dOro compania distribuitoare Nordic Import Export modifica ambalajul si eticheta pentru gama de ulei de masline Costa dOro.

Uleiul de masline Costa d'Oro intr-o forma nouaNoua forma a sticlei a fost desenata in exclusivitate pentru Costa dOro si este menita sa puna in evidenta produsul, il fac usor de folosit.

Eticheta aduce si ea elemente de design inovativ, consolidand imaginea premium a brandului Costa dOro. Conturul auriu aduce un strop din soarele mediteraneean si culoarea pretiosului continut.

Silueta noii sticle de ulei de masline Costa dOro are deja locul rezervat in bucataria dumneavoastra si se asorteaza perfect cu preparatele sanatoase pregatite pentru intreaga familie!

Uleiul de masline este recomandat pentru un regim de viata sanatos.
Beneficiile importante pe care le ofera uleiul de masline constau in faptul ca acesta este bogat in acizi grasi monosaturati si antioxidanti.
Uleiul de masline ofera o protectie importanta impotriva bolilor de inima prin controlul pe care il are asupra colesterolului rau si mareste cantitatea de colesterol bun din organism. Are capacitatea de a proteja stomacul si are efecte benefice impotriva ulcerului si gastritei.
Uleiul de masline, folosit cu regularitate, este unul dintre alimentele despre care se considera ca previne cancerul. Folosirea uleiului de masline extra virgin ca ingredient principal la fiecare masa contribuie eficient la sanatatea dumneavoastra.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton