Trucuri pentru a arăta stilat, chiar și când te îmbraci confortabil

 Alina Dan
.

Nu avem dispoziția necesară în fiecare zi pentru a îndura caznele la care ne supun opt ore pe tocuri și nici nu am vrea mereu să ne încordăm abdomenul pentru a arăta bine în rochia aceea mulată. Vestea bună este că nu trebuie să facem mereu astfel de sacrificii doar pentru a obține acel look stilat și feminin pe care îl admirăm la celelalte femei din jurul nostru.

Cu puțină imaginație, chiar și o ținută casual și confortabilă poate fi transformată într-una elegantă, cu personalitate, care să ne aducă admirație și complimente. Iată câteva trucuri prin care îți poți transforma ținutele cu minimum de efort:

Alege rochii cu un design ieșit din comun

Nimic nu știrbește din eleganța unei ținute mai mult ca banalitatea. Iar atunci când vrei să distragi atenția de la faptul că porți o rochie foarte comodă, cel mai bun truc este să optezi pentru un model ieșit din comun, cu o croială interesantă. Piesele vestimentare de tip smart casual sunt excelente atunci când vrei să te simți comod, fără să faci rabat de la stilul tău obișnuit. Dacă ai nevoie de inspirație pentru niște ținute comode ideale pentru serviciu, aceste rochii de pe miniprix.ro sunt ceea ce cauți. După cum vezi, sunt perfecte pentru vară, au un design interesant, iar prețurile sunt mult mai mici decât în magazinele din mall-uri.

Înlocuiește tocurile cu balerini sau sandale

Pantofii cu tocuri înalte arată senzațional și ne oprim adeseori să îi admirăm în vitrinele magazinelor. Până când trebuie să îi încălțăm. Este drept că nici marile orașe nu sunt foarte prietenoase, la nivel de infrastructură, cu purtătoarele de tocuri, mai ales vara, când asfaltul se încinge, iar tocurile ni se scufundă în pavaj. Pe de altă parte, nici medicii nu ne recomandă să purtăm zilnic pantofi cu toc, întrucât aceștia ne pot afecta coloana vertebrală, dar și mușchii spatelui. În schimb, îi poți înlocui cu niște sandale cu toc mic și gros sau cu o pereche de balerini eleganți, fără ca look-ul tău să aibă de suferit.

Accesorizează-ți ținutele cu stil

Accesoriile sunt cea mai bună metodă pentru a scoate în evidență orice ținută și pentru a-ți etala personalitatea. Iar vara este sezonul perfect pentru a scoate din dulap pălăriile și ochelarii de soare, care pot adăuga un plus de rafinament oricărei ținute. De altfel, accesoriile sunt cele care pot face diferența între o ținută „basic' și una memorabilă. Iar atunci când vrei să te îmbraci cât mai comod, dar vrei să păstrezi o alură elegantă, accesoriile sunt cele care te pot ajuta să adaugi stil look-ului tău. De exemplu, o rochie simplă poate fi scoasă din anonimat cu ajutorul unui colier supradimensionat, o geantă colorată și o pălărie de paie, cu o baretă neagră. Totul ține de imaginație și de mesajul pe care vrei să îl transmită ținuta ta.

Pantalonii evazați, din nou în trenduri

Pantalonii palazzo, fie că vorbim despre cei lungi sau cei de lungime medie, sunt mai în vogă ca niciodată. Veste bună pentru fashionistele care apreciază confortul unei ținute, dar și pentru femeile cărora nu le plac ținutele mulate. Acești pantaloni avantajează orice siluetă, au un aspect elegant, fiind în același timp foarte confortabili, sunt ușor de combinat cu bluze sau maiouri și sunt ușor de accesorizat. Poți alege o pereche de pantaloni evazați, cu dungi marinărești sau unii într-o nuanță tare de galben, verde sau violet, pe care să îi porți cu o cămașă din voal și sandale cu toc mic sau cu un maiou lejer și sandale cu talpă joasă, când îți dorești un look casual și cool.

Sursă foto: Shutterstock/Copyright:Ann Haritonenko

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton