(P) TOP 3 modele de încălțăminte la modă vara aceasta

 Alina Dan
.

Nu mai este niciun secret că o pereche de pantofi bine aleasă pune în valoare orice ținută, indiferent dacă optezi pentru pantofi cu toc gros, subțire sau cu talpă joasă. Pantofii fac parte din viața noastră și indiferent că avem o pereche sau zeci de perechi, mereu descoperim un model care se potrivește de minune cu rochia preferată. Tendițele se schimbă, implicit intervine necesitatea achizitionării unor modele noi. Vara se apropie cu pași repezi iar asta se traduce cu nevoia de a ne completa în mod inspirat colecția de pantofi. Însă cum reușim să transformăm această slăbiciune specific feminină în punctul nostru foarte? Altfel spus, ce investiții ar trebui să facem vara aceasta că să reușim să ieșim din anonimat cu un minim de efort?

Pantofii din materiale textile

De câteva sezoane au intrat în cursa pantofii din materiale textile și promit că nu vor ieși prea curând. Aceștia sunt garanția reală că o femeie se poate simți elegantă chiar și atunci când poartă un model sport. Sunt poate cei mai populari pantofi, iar designerii încurajează din plin trendul și surprind prin modele confecționate din diverse materiale, de la catifea până la satin. Chiar dacă au cucerit publicul feminin de câteva sezoane încoace, pantofii din materiale textile sunt o reintepretare modernă a stilului anilor 70, nicidecum un concept actual.

Pantofii din satin sunt un must-have al verii anulul 2018. Combinația dintre elementele care îi alcătuiesc este pe cât de inedită, pe atât de reușită. Așadar, pot înlocui cu succes o pereche clasică de pantofi stiletto prin prețiozitatea și luciul acestui material atât de fin, satinul. Combinația propusă de stiliști este simplistă, însă de maxim efect. Deci, o pereche de jeans cu talie înaltă, un tricou alb simplu și o pereche de pantofi din satin cu sau fără toc alcătuiesc rețeta care garantează un look desăvârșit. Eventual, putem adăuga o bijuterie nonconformistă – o pereche de cercei supradimensionați sau un inel spectaculos – pentru a obține o imagine cool și actuală, în deplin acord cu tendințele.

Pantofii cu talpă înaltă

Concepția cum că numai tocurile îți pot oferi un plus de înălțime a fost demontată de pantofii cu talpă înalta care au acaparat podiumurile lumii. Sunt extravaganți și nu pot fi trecuți cu vederea, fiind exact acea doză de aventură din stilul feminin. Fie că este vorba de un model colorat sau de unul all black, pantofii cu talpă groasă sunt modul cel mai potrivit prin care ne putem contura silueta într-un mod unic.

Moda urbană din marile orașe ale lumii a fost invadată de acest trend, deci acum este momentul cel mai prielnic să îi facem loc și în garderoba noastră. Dacă modelele excentrice nu sunt pe gustul nostru, putem adopta un stil mai cuminte, inspirându-ne din ultimele prezentări de modă. Putem profită din plin de versatilitatea caracteristică acestui trend care ne permite să îi integrăm la o ținută casual, sport sau elegantă.

Sneakerșii

Sunt perfecți pentru sezonul rece, cât și pentru cel cald. Vedetele internaționale au înțeles și profită din plin de asta, integrând adesea o pereche de sneakersi chiar într-o ținută de gala. Indiferent că sunt cu sau fără siret, franjuri – sneakersii au devenit obsesia impatimitelor de modă. Datorită diversității, acest tip de încălțăminte sunt un punct de baza în stilul de zi cu zi al femeilor.

Putem să fim feminine într-un stil aparte. O rochie elegantă care ne conturează subtil silueta și o pereche de sneakersi de culoare albă oferă un rezultat stilish și confortabil. Picioarele noastre au parte de un tratament bun, chiar dacă suntem la servciu sau ieșim în oraș cu prietenele.

După ce sezoane la rând am fost asediate de pantofi cu toc de toate formele și dimensiunile, sneakersii și-au câștigat un loc binemeritat în garderoba fashionistelor. Varietatea de modele ne oferă libertate totală, deci nu suntem constrânse să ieșim din zona de confort atunci când optăm pentru o pereche de sneakersi.

Desigur, sunt la mare căutare modele accesorizate cu detalii prețioase, cum ar fi sneakersii marca bigiottos.com. Materialul din care sunt confecționați lasă pielea să respire, deci sunt ideali pentru un look fresh, la propriu și la figurat. Îi putem asorta la o pereche de jeans tip boyfriend iar un top casual contribuie la creearea unui look spectaculos.

Vara această ne suprinde printr-o explozie stilistică, iar designerii celor mai mari case ne modă ne sfatuisc să îndrăznim. Esteticul este important, însă asta nu înseamnă că trebuie să facem un compromis și să renunțăm la confort. Te inspiră o pereche de pantofi din satin sau niște platforme nonconformiste? Sau poate își surâde o pereche de sneakersi care îți flatează silueta? Indiferent pentru care stil optezi, Bigiottos.com te invită să îți alegi modelul preferat din colecția recent lansată. Îndrăznește să strălucești!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton