Terapie cu Fitomagra

 Revista VIVA
.
Vara asta Fitomagra te ajuta sa fii mai supla in mod natural. Fitomagra inseamna 3 actiuni terapeutice combinate in 10 zile de tratament.

Kit-ul Fitomagra ActiDren a fost special conceput pentru a oferi o solutie simpla si eficienta in controlul greutatii, cu ajutorul a doua produse: Fitomagra ActiDren si Fittomagra Limita.

Fitomagra

Fittomagra ActiDren, gratie formulei sale si concentratiei ridicate de principii active, favorizeaza metabolizarea glucidelor si lipidelor si genereaza drenarea organismului, fiind astfel extrem de util in regimurile alimentare pentru controlul greutatii.

ActiDren contine extracte de portocala amara, care accelereaza metabolismul glucidic si lipidic, actiunea acestuia fiind completata de papadie, ceai verde si ortosiphon, care asigura o actiune depurativa si antioxidanta.

Fittomagra Limita contribuie atat la atenuarea senzatiei de foame cat si la o absorbtie redusa a alimentelor la nivelul intestinului.

Kit-ul Fitomagra AcriDren se gaseste in farmacii la un pret special de numai 69 lei.

Incepand cu 1 iunie 2008, la 2 kituri* Fitomagra cumparate, primesti cadou un termos Aboca.

* oferta este valabila in limita stocului disponibil, pentru 2 kituri Fitomagra cumparate pe loc sau daca te intorci cu bonul in farmacia de unde ai cumparat primul kit si mai cumperi unul.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton