Stella Artois World Draught Master

 Revista VIVA
.
Concursul Stella Artois World Draught Master de la Bucuresti si-a desemnat castigatorul, Luminita Serban de la pub-ul La Belle Epoque calificandu-se pentru etapa finala a competitiei care se va desfasura in Belgia.

Paralel, s-a desfasurat un concurs pentru reprezentantii mass-media, presa urmand sa fie reprezentata in Belgia de Catalin Gradinariu de la radio Guerilla.

Stella Artois World Draught Master
De la stanga la dreapta: locul III: Valentin Arsene, Bucuresti; locul I: Luminita Serban, Bucuresti; locul II: Cristi Hadarag, Iasi

Romania este o prezenta constanta la aceasta competitie, in 2006, Mihaela Joita intorcandu-se acasa cu marele premiu.

Stella Artois World Draught Master este singura competitie internationala de servire a berii, dedicata celor mai buni barmani din lume. Stella Artois dezvaluie ritualul celor 9 pasi care trebuie parcursi pentru ca berea sa fie turnata perfect si sa aiba cel mai bun gust. Pe langa spectacolul oferit de servirea unei beri de calitate, barmanii trebuie sa mai respecte cateva reguli: spalarea, degresarea si clatirea corecta a paharului, taierea spumei cu cutitul de inoxpentru eliminarea surplusului de dioxid de carbon.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton