Simona Halep a pierdut finala Australian Open împotriva lui Caroline Wozniacki | Imaginile unui meci fierbinte

 Pirvu Cristina
.

Simona Halep a pierdut finala Australian Open, jucată împotriva lui Caroline Wozniacki. Cele două s-au înfruntat pentru numărul 1 în clasamentul ATP, dar și pentru câștigarea unui Grand Slam. Simona a avut nevoie de medici pe parcursul jocului!

 


Simona Halep a pierdut finala Australian Open în fața lui Wozniacki cu scorul de  6-7, 6-3, 4-6. Partida a fost una foarte strânsă, Simona a luptat însă și problemele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap.

 

 

Simona Halep, meci tăios împotriva lui Caroline Wozniacki

 

În pauza dintre seturi, fotografii au surprins-o pe Simona verificându-și glezna bandajată, liderul mondial a apărut  din nou afectată de vechea problemă la gleznă. A solicitat medicii pentru a-i lua tensiunea.

Simona Halep s-a accidentat  în timpul meciului din primul tur cu Destanee Aiava, însă a continuat eroic turneul, ajungând în cele din urmă în finală.

Jucătoarea noastră de tenis are în palmares 16 turnee câștigate în circuitul WTA, ultimul obținut chiar la începutul anului, la Shenzhen. Acesta este și cel mai bun start de sezon pentru actualul lider mondial, care are 11 victorii din tot atâtea meciuri jucate în 2018. Cu toate acestea, cei de la El Pais nu înțeleg de ce Halep nu are un sponsor tehnic, căci pe echpamentul său nu apare numele vreunei firme celebre. Ea a întrerupt parteneriatul cu Adidas.

'Jucătoarea din România, care va disputa finala cu Wozniacki, poartă o rochie cumpărată de pe un site chinezesc, deoarece și-a încheiat contractul cu fostul sponsor. Deși nu a câștigat niciodată un Grand Slam și are 27 de ani, Simona Halep este în prezent cea mai bună jucătoare de tenis din lume. Sau, cel puțin, asta spune clasamentul în momentul de față', scriu jurnaliștii de la El Pais.

Simona Halep a pierdut finala Australian Open, jucată împotriva lui Caroline WozniackiSimona Halep a pierdut finala Australian Open, jucată împotriva lui Caroline Wozniacki

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton