(P) Pulovere în tendințe: grafisme, supradimensionări, croieli atipice

 Stamen Diana
.

De la puloverele pe gat Balenciaga, la printurile alpine Lowe, deconstructiile Louis Vuitton si cardiganele Miu Miu si Prada, sezonul de toamna-iarna 2017-2018 aduce multe tendinte noi in materie de tricotaje.

 

Nu vorbim numai de tendinte in materie de pulovere in sine, ci si in materie de styling: mixul dintre puloverul oversized si fusta midi, cum am vazut la Sacai sau cu pantaloni lejeri, slouchy, ca la Joseph, este o tendinta in sine sezonul acesta! Printre tendintele must' se regaseste si cardiganul, a carui reintoarcere o putem pune pe seama esteticii atemporale-cu-influente-70s, prezenta la toate prezentarile acestui sezon.

 

Grafico-geometrisme

 

Imprimeurile grafice minimaliste, cu forme geometrice, sau cu mesaje au fost omni-prezente in colectiile de toamna-iarna. Nu sunt numai actuale, dar sunt si o alegere smart, dat fiind faptul ca minimalismul este unul dintre micro-trendurile atemporale in moda. Poarta astfel de pulovere cu pantaloni din piele in culori vii sau o fusta midi plisata si bocanci cu sireturi!

 

SHOP NOW departmentstore.ro,  179.90 lei

 

SHOP NOW departmentstore.ro,  139.90 lei

 

SHOP NOW departmentstore.ro,  499.00 lei

 

SHOP NOW departmentstore.ro,  159.90 lei

 

Supradimensionari

 

Ah, preferatele noastre in aceste sezon! Puloverele supradimensionate pot fi purtate cu pantaloni leggings sau colanti, sau pur si simplu ca rochie! Vor arata la fel de bine peste o fusta plisata sau o rochie din dantela.

 

SHOP NOW departmentstore.ro,  159.90 lei

 

SHOP NOW departmentstore.ro,  379.00 lei

 

SHOP NOW departmentstore.ro,  159.90 lei

 

SHOP NOW departmentstore.ro,  379.90 lei

 

Croieli atipice

 

De ce sa porti un pulover banal cand poti purta unul with a twist? Volane, funde, aplicatii, contraste, croieli atipice sau volume, orice detaliu neasteptat va fi o alegere inspirata! Mentine atentia asupra acestor detalii si poarta astfel de pulovere cu piese minimaliste, care sa le puna in valoare.

 

SHOP NOW departmentstore.ro,  119.90 lei

 

SHOP NOW departmentstore.ro,  99.90 lei

 

SHOP NOW departmentstore.ro,  159.90 lei

 

SHOP NOW departmentstore.ro,  119.90 lei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton