Philips Cinema 21:9 Platinum - primul televizor 3D cu proportiile ecranului de cinema

 Revista VIVA
.

Televizoarele Philips ofera o experienta de vizionare cinematografica prin tehnologiile cu care au fost dotate, precum si prin calitatea imaginii si a sunetului, demonstrand ca poti aduce senzatiile traite intr-un cinematograf in propria casa.

Televizorul Cinema 21:9 Platinum cu o performanta imbunatatita aduce in casa ta o experienta de vizionare de neuitat, prezentand filmele 3D favorite asa cum le-a creat regizorul.

Philips Cinema 21:9 Platinum - primul televizor 3D cu proportiile ecranului de cinema

Cinema 21:9 Platinum este primul televizor din lume care ofera o experienta de vizualizare 3D realista, la fel ca la cinematograf. Are un ecran de 58' cu un raport lungime/latime 21:9, astfel incat filmele in format 2.39:1 sa umple in totalitate ecranul. Televizoarele LCD traditionale afecteaza aceasta experienta, distorsionand imaginea pentru a umple ecranul – pierzand campul complet al imaginii initiale – sau afisand imaginea in format letterbox cu dungi negre in partile de sus si de jos.

Cinema 21:9 Platinum include un transmitator 3D de mare putere integrat in rama televizorului, care comunica cu un numar nelimitat de ochelari Active 3D, pentru a putea viziona un film 3D impreuna cu prietenii. Televizorul Cinema 21:9 Platinum se comporta la fel de bine si cu materiale 2D sau in format 16:9 de la surse precum cele de la televiziuni, jocuri sau DVD-uri, care sunt redimensionate usor pentru a umple ecranul, datorita celei mai bune tehnologii de formatare automata din clasa sa.

Upgrade-ul puternic de performanta include toate inovatiile privind calitatea imaginii la care te-ai astepta de la seria Philips 9000 premiata, inclusiv tehnologia LED, 400 Hz si motorul de procesare a imaginilor Perfect Pixel HD, adunate intr-un ecran si mai mare Full HD de 58' cu un raport lungime/latime de 21:9. Complementat cu Ambilight Spectra 3 (pe trei laturi ale ecranului: laterale si sus), televizorul Cinema 21:9 Platinum va invaluie complet in actiunea filmului si va ofera o experienta cinematografica de neuitat in propria casa.

Pentru o implicare si mai mare, televizorul Cinema 21:9 Platinum se potriveste perfect cu sistemul Home Theatre Immersive Sound HTS9520 cu tehnologie 360Sound sau playerul Blu-ray 3D BDP9600 la Philips. Performantele incredibile ale sistemului Home Theatre te vor ajuta sa experimentezi un sunet la fel ca la cinematograf si sa te rasfeti in atmosfera spatiala generata de tehnologia Philips 360Sound.

Cu aceasta suita completa de produse 3D de inalta performanta, puteti transforma sufrageria in locatia de divertisment perfecta si sa uitati de lumea din jur, la fel ca la cinematograf.

Televizorul Cinema 21:9 Platinum este disponibil in Romania la pretul 16999 lei. Sistemul Philips Home Theater Immersive Sound HTS9520 cu tehnologie 360Sound costa 4979 RON si playerul Blu-ray 3D BD9600 costa 1899 lei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton