Paolo Petris e noul chef de la restaurantul Roberto’s

.
Paolo Petris este noul chef al restaurantului Robertos din cadrul Athenee Palace Hilton.

Are o experienta de 27 de ani in arta culinara, lucrand in hoteluri prestigioase precum O&O Royal Mirage Hotel Dubai, The Imperial Hotel in New Delhi, Goodwood Park Hotel din Singapore, Four Seasons Hotel Chinzan-So, Tokyo; Hotel De Balzac din Paris; Grand Hotel Villa Deste, Italia, Locanda Dellangelo, Italia si Hotel La Villa, Italia.


Polo este specializat in haute cuisine cu specific italian, cu accent pe ingredientele proaspete si naturale, pentru un stil de viata sanatos.

Ii place sa incerce noi retete si arome specifice bucatariei italiene si sa combine placerile gastronomice pentru a sustine frumusetea, creativitatea si autenticitatea retetelor sale cu care isi incanta oaspetii.

In seara de 31 octombrie, restaurantul Robertos va propune sa ascultati arii din opera „Bohema’ de Giacomo Puccini si, bineinteles, sa incercati savuroasele retete ale lui Paolo Petris.