(P) MyNameIsBrand.ro are 1.000$ pentru tine si o prietena!

 Florentina Liutic
.

Castiga un shopping de 1.000$ cu o prietena! Adu o prietena pe MyNameIsBrand.ro. Recompensa: 1.000$!

 

mnib_300x250_girlIntr-o luna gri ca ianuarie, meriti din plin sa-ti oferi un cadou pentru sufletul tau. Sau mai multe cadouri. Cat mai multe. Adevarul este ca nimic nu e mai reconfortant ca un shopping sanatos la inceput de an, mai ales cand plateste altcineva!

 

Cei de la www.MyNameIsBrand.ro stiu asta foarte bine, asa ca iti propun un deal de zile mari. Convinge pe cineva sa-si deschida cont de utilizator pe www.MyNameIsBrand.ro si puteti castiga impreuna vouchere de cumparaturi in valoare de 1.000$, prin targere la sorti. Atentie, poti castiga nu doar o data! Premiile se ofera zilnic. Si cu cat convingi mai multe persoane sa se inscrie, cu atat iti maresti sansele de castig!

 

La drept vorbind, probabil ca nici nu va trebui sa duci prea multa munca de convingere. Nimeni nu poate refuza sansa de a incepe anul in stil mare, cu umerasele pline de brand-uri unul si unul. Asa ca in decembrie poarta tot ce ai mai bun, pentru ca din ianuarie te innoiesti de sus pana jos!

 

Intra acum pe www.1000USD.ro si afla toate detaliile pe care trebuie sa le stii ca sa poti castiga shopping-ul anului 2014.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton