(P) Dermatocosmetice de la Gerovital pentru îngriirea complexă a tuturor tipurilor de ten şi piele

 Florentina Liutic
.

Tenul nostru are nevoie de o îngrijire deosebită, în special după perioada verii, iar produsele pe care le folosim trebuie să fie realizate la cele mai exigente standarde.

 

gerovital-activator1

 

Alegerea produselor care răspund nevoilor complexe ale tenului nostru este mereu una dificilă. Ne dorim în același timp să curățăm tenul de impurități, să reducem ridurile, dar și să asigurăm hidratarea optimă a pielii sau să calmăm tenul sensibil.

 

Decizia pe care trebuie să o luăm este acum mai ușoară, datorită gamei de produse dermatocosmetice Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan a companiei FARMEC, marcă românească care se bucură de o reputatie foarte bună, în toată lumea.

 

Sub emblema Pharmaceutical Concept, cele 15 produse pentru ten și păr ale gamei Gerovital H3 DERMA+ conțin ingrediente active performante, nu au parabeni și nici alte substanțe sensibilizante. Formulele lor sunt hipoalergenice și au fost testate sub control dermatologic.

 

Concepute în colaborare cu specialiști din domeniul sănătății, produsele Gerovital H3 DERMA+ sunt destinate tuturor tipurilor de ten, inclusiv celor sensibile, deshidratate, ridate și lipsite de fermitate.

 

Acestea au în compoziție ingrediente active precum acidul hialuronic, untul de shea, vitaminele A, E și sepilift, un complex ce contribuie la reîntinerirea și remodelarea pielii prin reducerea ridurilor și asigurarea nivelului optim de hidratare.

 

gerovital-produse1

 

Pentru tenul matur sunt recomandate Crema antirid și fermitate, cu efect de remodelare și tonifiere a conturului feței și de protecţie împotriva radicalilor liberi și Crema antirid contur ochi, cu efect de reducere a ridurilor de expresie și a cearcănelor.

 

Pentru a ajuta ingredientele active din creme să intre în piele, putem masa o dată pe zi zona feței cu Activatorul Antirid Gerovital H3 DERMA+, un dispozitiv electric cu o tehnologie avansată. Aparatul funcționează pe bază de vibrații ușoare cu durata a 3 minute, care au ca efect îmbunătățirea microcirculației si reducerea ridurilor fine. Este portabil și ușor de folosit, așadar poate fi inclus în orice poșetă.

 

Pentru că cel mai important proces în îngrijirea tenului este curățarea, putem alege pentru tenurle sensibile  GH3 Fluid de curatare si demachiere fata si ochi sau  Apa micelară Gerovital H3 DERMA+, care poate deveni  produsul favorit pentru menținerea echilibrului natural al pielii, datorita  pH-ului  apropiat de cel natural al lacrimii și agenți de curățare blânzi care au grijă de pielea noastră.

 

gerovital-crema-antirid1

 

Scalpul sensibil are si el nevoie de o atentie speciala in ingrijirea zilnica, iar pentru asta putem apela la  GH3 Derma+Sampon pentru scalp sensibil ce previne deshidratarea si ajuta la indepartarea senzatiei de disconfort (usturime, mancarime) pe care o resimtim cateodata dupa agresarea pielii capului cu produse iritative.

 

Te invităm să cauți produsele din gama Gerovital H3 DERMA+ în farmacii și așteptăm părerea ta despre ele. Dacă nu știi ce produs se potrivește cel mai bine tenului tău, poți cere sfatul specialiștilor pe www.farmec.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton